2777
2789
عنوان

بارداری

62 بازدید | 8 پست

خانما خواهشاً یکی جواب بده دارم دیونه میشم دیشب رفتم تو ۲۵هفته ولی از دیشب تا الان بچم اصلا حرکت نمیکنه خطرناکه میگن از ۲۸هفته حرکات مهمه  پس طبیعیه یا نگران کنندس دارم از نگرانی میمیرم چیز شیرین خوردم فایده نداره چیکار کنم فعلا دسترسی به دکتر هم ندارم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌نگران نباش مممن خواب بودی و تکون خورده و حسش نکردی

یه چیز شیرین مثل کمپوت گلابی بخور بعد به پهلوی چپ دراز بکش ساعت بگیر توی یکساعت حداقل ۳حرکت باید داشته باشه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو بهداشت صدا قلبشو گوش بده خیالت راحت سه بهداشت تا  دوازده و نیم بازه فکر کنم شاید خوابه بچت

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

نگران نباش طبیعیه گاهی حوصله تکون خوردن نداره

یه کم راه برو خودتو خسته کن بعد آب خنک یا یه نوشیدنی شیرین بخور و به پهلوی چپ دراز بکش.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
جمعه است امروز

خب برو زایشگاه اونجا هم این کارو انجام میدن

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍