2777
2789
عنوان

یکی از تهران زنگ زده😂

152 بازدید | 10 پست

یکی از تهران زنگ زده ولی ترکی حرف میزنه گف نازنین تویی گفتم بله گف گوشی رو بده شریفی گفتم شریفی نمیشناسم اشتباه زنگ زدید قطع کردم حالا وا کن نیس هی زنگ میزنه😐از صداش معلومه پیرزنه 

برنامه نامبر باکس زدم اسمشو آورد زری😐

سال قبلم زنگ زده بود

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون گفتی بله نازنینم ول کن نیست

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

از نامبر باکس چه طوری استفاده میکنی؟

برنامه نامبر باکس رو نصب کن برو توش میاره شماره مورد نظر رو وارد کنید

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

خو اگه نمیخوای جوابشو بدی بلاکش کن

اخه میخوام بفهمم کیه ول کنم نیس😂

ببین مطمئن باش آخرین بار هم نیست😂من تجربه چند تا پیرزن رو دارم وقتی اشتباه بگیرن ماهی یبار حداقل دو ...

😂🤦‍♀️

چون گفتی بله نازنینم ول کن نیست

خب اسممه😂😐

اسمم نازنین زهرا خب ولی یا نازنین صدام میکنن یا زهرا