2777
2789
عنوان

بچه ها حس بد گرفتم شمام تجربه اینجوری دارید میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 35 پست

من دیگه یاد گرفتم تو جاهای خلوت به هیچ موجود نری اعتماد نداشته باشم. چه پیرمرد چه بچه 12 ساله چه ریش دار و یقه بسته.  از هر کدوم یه تجربه گوه داشتم. 

کلا خیلی مراقب خودت باش.  و این مواقع هم اصلا سکوت نکن و مراعات هیج کسی رو هم نکن چون بعد تو تنهایی خودت بیشتر زجر می کشی

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ی بار رفتم بیرون پیرمرده آلتشو در اورد نشونم داد اینقد عصبانی شدم تموم تن و بدنم میلرزید

اینها یه بیماری روحی خاصی دارن.  یه بار صبح زود داشتم می رفتم سر کار یه پسری دیدم رفته بود دم اتوبان و شلوارش کشیده بود پایین. بدبخت ماشین هایی که با سرعت رد می شدم 

دیگه سریع زنگ زدم 110 و آدرس دادم تصور کن 7 صبح بود

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

وای خدا به سریا تو پیری هم دست بردار نیستن ! ولش کن بزار یکم بگذره آروم تر میشی

آره الان آروم شدم اومدم خونه رفتم حموم نشستم 

ولی واقعا چقدر کثافتن بخدا اگه تنها بودم فحش کشش میکردم بخاطر مامانم چیزی نگفتم 

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

اینجور وقت ها باید سرشون داد و زد و آبروشون و برد

بخدا نشد بخدا نگاش کردم قرمز شده بودم میخواستم فحشش بدم بخاطر مامانم چیزی نگفتم

آره الان آروم شدم اومدم خونه رفتم حموم نشستم ولی واقعا چقدر کثافتن بخدا اگه تنها بودم فحش کشش میکردم ...

منم تجربه داشتم ولی چون برادرم باهام بود نخواستم خون راه بیفته سکوت کردم میفهمم چقد سخته تبدیل به خشم میشه 

پیرمرده عوضی اشغال ولش کن عزیزم فکرتون درگیرش نکن از این کثافتا زیاد پیدا میشه

آره الان بهتر شدم ولی هنوز یادم نرفته حس بد دارم فکر کن پیرمرد خرفت اشغال سمت راست پله بود من سمت چپ قشنگ یهو پیچید سمت من بعد همینجوری دست میزد به میله ها بعد یهو دست زد به من جوری مثلا رفتار کرد که انگار اشتباهی دستش خورده ولی از نگاهش و خودش فهمیدم از قصد بوده 

حس بد آدم میگیره ولی با پیر ها دهن به دهن نشو

خیلی حس بد داشتم خیلی الان بهترم 

نه بخدا اتفاقا باید هم شد ابروشون رو برد بخدا اگه تنها بودم یکاری میکردم کل خیابون جمع بشن دورش

بهش فکرنکن ولی از این به بعد پیش اومدجربده طرفو

آره دیگه ازین به بعد همین کار رو میکنم بخاطر مامانم سکوت کردم چون بعدش خیلی خیلی محدودم میکنه 

دیگه حتی نمی‌ذاره کلاس هام رو برم 

خدا لعنتش کنه، گناهش پای خودشمرتیکه پاش لب گورهتو گناهی نداری

من به مامانم بگم تقصیر ها گردن من میشه...

بخدا انقد هم لاغر و ریزه میزه ام اصلا هیچیم هم معلوم نبود پیرمردای کثیف مریض