2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هیچ پولی برا پس انداز ندارین؟‌

ببین پول نقد نمی‌تونیم نگه داریم چون وام برداشتیم،خونه ،ماشین ،زمین ،باغ ،مغازه ،وسایل و.....همه چی خریدیم وقسط زیادی داریم دیگه پول نقد می‌تونیم نگه داریم

پس انداز برای تازه عروس ها و اونایی ک بچه ندارن هست شاید ۱۰ سال قبل میشد الان نمیشه ک نمیشه

بچه هم تا قد باز نکرده، خرج خاصی نداره.

وااای که وقتی چشم و گوششون باز میشه، خرجاشونم صد برابر میشه.

دختر من تا قبل پیش دبستانی، خیلی خوراکیا رو هم حتی نمیشناخت، هر چی خودم صلاح میدیدم، براش میخریدم، از وقتی رفت مدرسه ، هر روز میومد یه خوراکی جدید تو مدرسه میدید و میخواست

ما سر کار شوهرم قرعه کشی داریم که رقمش بالاست، هر ما ۷۵۰۰ میدیم.بعد که نوبتمون شد، طلا میخریم

چند نفرین

چرا من هر قرعه ای شرکت میکنم نفرای آخر درمیایم 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
بچه هم تا قد باز نکرده، خرج خاصی نداره.وااای که وقتی چشم و گوششون باز میشه، خرجاشونم صد برابر میشه.د ...

بدتر از اون اینه ک شوهرتم ولخرج باشه 😊😊نور علی نور میشه 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

چند نفرینچرا من هر قرعه ای شرکت میکنم نفرای آخر درمیایم

اینا ۲۰ نفرن.

ولی ۲۰ ماه نمیشه، هر پولی شرکت بده، قرعه دارن براش.

مثلا عیدی، کارانه و ...

بخاطر همون تقریبا تو یک سال تموم میشه.

ما همیشه شانسمون خوب بوده ، خداروشکر، اینبار ، نفر ۶ بودیم.

قبلی فکر کنم ده بودیم.

یه خوبیم داره، روز دریافت حقوق، همه تو همون روز میریزن .