2777
2789
والا یه اقا میشناسم ۱۵ سالگی عاشق شد الان ۲۸ سالشه فراموش نکرده از ۲۰ سالگی که فهمید دختره نمیخوادش ...

آخیی 

میشه سن کمتر از ۱۵ هم عشق یا دوست داشتن رو تجربه کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخیی میشه سن کمتر از ۱۵ هم عشق یا دوست داشتن رو تجربه کنه؟

شاید واقعا با چشم دیدم که عشق سن نمیشناسه 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
شاید واقعا با چشم دیدم که عشق سن نمیشناسه

گاهی اره منم اینو قبول دارم

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام 
حس جالبیه خدایی

ببین خیلی عجیبه

اولین پسری میشه که تو مستقیما دوس داری زنش بشی 😂😂

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام 
ببین خیلی عجیبهاولین پسری میشه که تو مستقیما دوس داری زنش بشی 😂😂

برا من پیش نیومده 

یکی دیگه از آشناها تقریبا همسن بودن پسره دوسال بزرگتره از ۶.۷ سالگی تا آخرین باری همو دیدن فک کنم میره ۱۵ ۱۶ سالش بود دوسش داشت ولی دختره تو فاز نبود

برا من پیش نیومده یکی دیگه از آشناها تقریبا همسن بودن پسره دوسال بزرگتره از ۶.۷ سالگی تا آخرین باری ...

اخی عزیزم

اخه معمولا دخترا اکساسی ترن

این یکیه نبوده😂😂😂دل پسره هم شکسته رفته بعد چندین سال نیومده

خب پس دختره دوسش نداشته 

ببین تو خودت دختری میدونی وقتی عاشق میشیم دیگه دست برداره طرف نیستیم