2777
2789
عنوان

چیکار کنم با مامانم قهر بمونم

87 بازدید | 9 پست

من آدمیم که با کسی که دوسش دارم نمی تونم بیشتر از یه روز قهر بمونم همیشه واسه آشتی من پیش قدم میشم خب این بده مامانم می خواد همیشه حرف حرف خودش باشه☹️

Women=Men

قهر نکن با صحبت یه نتیجه ای بگیرین که نه سیخ بسوزه نه کباب

نمی شه بخدا هر چی می خوام به توافق برسم گوشش بدهکار نیست گفتم ایندفعه یه هفته ای رو باهش سنگین باشم ببینم چی میشه

Women=Men

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم اخه چی هست مسئله ؟ اگه دوست داری بگو

ما یه جایی کار می کردیم با مامانم باهم بعد صاحبکارش خیلی مرد مهربون خوبی بود ولی مامانم الکی الکی باهش دعوا کرد فوشش داد با اینکه چند دفعه گفت دوباره بیاین کار کنین البته اونجا منو تنهایی نمی خواد که تنها برم

حالا می خواد یه جای دیگه بره که من بدم میاد از محیط و صاحبکارش 

Women=Men

تو با مامانت نمی‌توانی قهر بمونی پس آشتی کناپن هر چی باشه مادرته

آخی تا کی پس حرف من اصلا مهم نیست بعد ازدواج کنم هم مجبورم همینجور من تو سری خور باشم و کوتاه بیام

Women=Men

ما یه جایی کار می کردیم با مامانم باهم بعد صاحبکارش خیلی مرد مهربون خوبی بود ولی مامانم الکی الکی با ...

خب به نظرم تو این مورد به حرف مادرت باش هر جا اون رفت تو هم باهاش برو و راضی باش به محیط عادت میکنی اگه تو اون محیط احترام داری خوبه کافیه

آخی تا کی پس حرف من اصلا مهم نیست بعد ازدواج کنم هم مجبورم همینجور من تو سری خور باشم و کوتاه بیام

چی بگم والا

پسرا به من درخواست دوستی ندین من قبول نمیکنم من اهل رل زدن باهاتون نیستم مزاحم نشید 😠😠😠😠😠

حتما خودت ادم عاقلی نیستی که مادرت بجات تصمیم میگیره 

اگه بهت مطمعن بود چنین رفتاری نمیکرد 

پس قهر کردن هم نشونه بی عقلیه ادامه نده سعی کن با منطق حرف بزنی دلیل بیار برا کارت 

چون مادرا دلیل دارن برا کاراشون 

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار