2777
2789

۲۶هفتم و دوقلو 

دکتر میگه اگه با سر بودن که طبیعی ولی اگه با پا بودن به احتمال زیاد سزارین بشم 

میترسم از سزارین؟

چی میشه که بعضیارو بی حس میکنند و بعضی ها رو بیهوش؟

چند ساعت طول میکشه؟

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوقلو. یهو ۳۱ هفته کیسه آبم پاره شد، رفتم بیمارستان یه شب بستری بودم، دیگه ساعت ۴ صبح دردام شروع ...

عزیزم بچه‌ات دستگاهم رفتن؟

چند کیلو بودن؟

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سزارین که عالیه. کلا عملش یک ربع طول میکشه، دو ساعت ریکاوری

عموما بی حس میکنن مگر به درخواست بیمار یا مساله دیگه

روحیه و دیدت حیلی بیشتر کمک میکنه. من خیلی خیلی کمتر از چیزی که شنیده بودم درد داشتم‌. در حدی که یکبار فقط مسکن خواستم که اونم شب قبل خواب بود. شکمم تو بی حسی فشار دادن و بعدش حس به پاهام برگشت مدام حرکت پل (تو گوگل سرچ کنین عکس و فیلمش هست) انجام دادم خیلی خوب شکمم خالی شد بعدش که واسه معاینه اومدن گفتن خالیه و دیگه فشار ندادن.

در کل همه چیز خیلییئی عالی بود برام.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سااااعت؟؟نه بابا،برا من یه رب بیس دیقه شد 

البته تو ریکاوری تا حس پاهام برگرده یکم طول کشید 

سوزن زدن تو کمرم که خیلی درد نداشت،یه حالت تیر کشیدن بود 

در کل خییییییلی بهتر از زایمان طبیعی نکبت بود 

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤