2777
2789
عنوان

پارتنر بی توجه

167 بازدید | 29 پست

حدودا میشه یه سال ک باهمیم.  مشکل من بی توجهیشه یعنی همیشه درگیر  کارای خودشه ماهی یه بار یا دوماه یه بار تایم میزاره همو ببینیم با اینکه نزدیکیم به هم . انگار رابطمون داره لانگ پیش میره. وقتی هم تند بهش اعتراض کردم کا راضی نیستم از این شرایط که تو میگی سرم شلوغه نمیتونم تایم حالی کنم همو ببینیم من خستم . رفتارش برای یه هفته عوض شد مهربون تر شد دیت چید باز برگشت به حالت عادیش .

چند روز دیگ سالگردمونه بهش پیام دادم گفتم بچینیم ببینیم همو نوشت که این چند روز نمیتونم اونوقت با دوستش بیرون بود بعد سرکارش 

وقتیم میخوام کات کنم نمیزاره جلوشو میگیره 

میگه دوست دارم ولی نمیتونم باور کنم 

رفتارم رو باهاش سرد کردم با اینکه اصلن دوست نداشتم قبل سالگردمون همچین بشه کلی ذوق داشتم براش 

شما بودین چیکار میکردین؟ 

من دوستمم بهم بی توجهی کنه میذارمش کنار اینکه دیگه پارتنره....

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی از وقتی که مستقیم گفتم نمیام خونه اینطور شده

آها پس، بگو برا چی میخاسته تو رو، الانم اینطوری میکنه تا خودت تسلیم خاسته اش بشی، کلا دکمش رو بزن، من جات بودم کات میکردم، تو رو برا رابطه جنسی میخاد وگرنه می اومد خاستگاری 

میدونی از وقتی که مستقیم گفتم نمیام خونه اینطور شده

آها پس، بگو برا چی میخاسته تو رو، الانم اینطوری میکنه تا خودت تسلیم خاسته اش بشی، کلا دکمش رو بزن، من جات بودم کات میکردم، تو رو برا رابطه جنسی میخاد وگرنه می اومد خاستگاری 

راست میگی نظر منم همینهصرفا بهونه میاره نه؟

اونجا که گفتی به شما گفته وقت ندارم ولی با دوستش بیرون بوده

بفهم که هم دروغگوعه هم رفیق باز هم شما اولویتش نیستی

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

اونجا که گفتی به شما گفته وقت ندارم ولی با دوستش بیرون بودهبفهم که هم دروغگوعه هم رفیق باز هم شما او ...

ببین تو یکی‌از بحثا گفتم من نمی‌فهمم اولویتتم یا ن همش بهونه میاری 

مستقیم گفت آره چون از تو بی توجهی دیدم وقت نمیزارم😐😐از تو احساسی ندیدم بهونه پشت بهونه

وای عزیزم کاملا درکت میکنم دقیقا منم همین مشکل تورو دارم! فرق من با تو اینکه ما ۶ ماه باهم هستیم و رابطمون لانچ جون بخاطر کار رفته ی شهر دیگه و هر دو ماه یا سه ماه میاد اینجا که من و خانوادشو ببینه اما از دو هفته ک اینجاس فقط دو بار اونم بزور میاد! دقیقا اینم میگف دوست دارم اما عمل با حرف فرق داره … ولی من که خیلی این مدت اذیت شدم حتی داداشش زنگ زد و گفت که از برادرم بکش بیرون! خدایی اینا چه موجوداتی هستن! بهترین کار اینکه دیکه توجه رو بگیریم ازشون چون اینا فکر میکنن ما همیشه هستیم برای همین خیلی براشون چیزی مهم نیس!!!

نه زیاد چیی بشه همو ببینن ولی همیشه برای خالی وردن تایم و دیدن من چسی میاد آره کلاس میرم سرکار میرم ...

بنظرم دیگه بهش نگو بریم بزار خودش بکه وقتی هم ک گف تو بگو ببخشید ولی من تایمم خالی نیس وقتم خالی شد یه فکری در موردش میکنم! اینجوری هم سوپرایز میشه هم ناراحت!