دوستان خواستگارم که ۱۴ ماه از آشنایی ما میگذره و تا مرحله مهریه پیش رفتیم، در طول این مدت ۵ بار من مهمونش کردم. دو بار به مناسبت روز پسر و روز مرد. سه بار هم شرط بندی کردیم من باختم.وانصافا در طول این مدت طولانی همیشه اون منو رستوران برده و اگه بعضی شبها غذا نخوردیم ولی یه چیزی برای خوردن خریده. خسیس هم نیست. فقط بدهکاره چون داره ساخت و ساز انجام میده. یه کم دستش تنگه. منتها من که شرط را ببازم هی میگه باید شرطتو ادا کنی و دعوتش میکنم همیشه بهترین غذا را سفارش میده و اصلا تعارف نداره بر خلاف من😄 که ملاحظه اشو میکنم همیشه. خواستم ازتون نظر بخوام که چطور رفتار کنم متوقع نشه.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
همش مشکلاتی بوده. اول که سر مسائل مالی جواب منفی دادیم، بعدا بدهکار شد خیلی باز نشد، بعدش فامیلشون فوت کرد باز عقب افتاد، بعد ازمایش دادیم گفتن سه ماه قرص بخورید. داستانش طولانیه
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم