2777
2789
عنوان

چرا شانس ندارم من😢

82 بازدید | 3 پست

دوستان دلیلش چی می‌تونه باشه یعنی؟

(درباره‌ی مونث حرف میزنم)

دخترا خودشون برای دوستی و رفاقت میان سمت من ازم خوششون میاد کلی ابزار احساسات میکنن 

بعد که اون صمیمیت بینمون شکل میگیره همه چی عوض میشه ازشون یا ضربه میخورم یا میفهمم شروعش از اول اشتباه بوده 

من خیلی رفیق داشتم صمیمی ولی بعد از ۱۵ الی ۱۶ سال دوستی از همشون جدا شدم بنا بر دلایلی که مقصر خودشون بودن 

به خودم قول داده بودم نه به کسی عادت کنم نه وابسته بشم نه کسی برام مهم بشه 

ولی متاسفانه وقتی شروع به کار کردم همکارم یه دختری بود که خیلی نزدیک شد و بیرون از کار هم ارتباط گرفتیم و من نتونستم جلوی قلب بی صاحاب رو بگیرم و الآنم دوباره ضربه اشو خوردم 

💔🙃🥀

چون توی دوستی چارچوب مشخصی ندارید و زود اعتماد میکنید 

من از ضربه ای که توی راهنمایی از دوستم خورد دیگ عادت شده هرکی باشه تا ۵/۶ ماه نمیتونم خودمو کامل بهش بروز بدم تا شناخت کامل پیدا کنم ، احساساتی پیش میرید شما

دعا کنید برام🩷 

نمی‌خوام دیگه بهش رو بدم تا بیخیال من بشه و منم کم کم ولی با درد بزارمش کنار چون از نظر من هیچ چیز فراموش نمیشه فقط باید بپذیریم 

شیفت هامون جوریکه که فقط سه ساعت همو تو طول روز میبینیم 

چطوری باهاش رفتار کنم دلش نشکنه آخه گناه هم داره

هر چند من دیشب با پیام هام قشنگ یه شستشویی دادم بهش ولی خوب نمی‌خوام تاوان دلش شکسته اشو من بدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون توی دوستی چارچوب مشخصی ندارید و زود اعتماد میکنید من از ضربه ای که توی راهنمایی از دوستم خورد دی ...

دقیقا خیلی احساساتی هستم 

و اینکه میگم آدم باید از همون اول صادق و رو بازی کنه 

شما کاملا درست میگید ممنونم ازتون