سلام خدمت شما🌹
حتما برای همه ما پیش اومده که گاهی تصمیم گرفتیم یه سر و سامونی به عادتهامون بدیم
عادتهای بد رو بزاریم کنار یا یه عادت خوب به دست بیاریم
مثلا غیبت و دروغ گفتن رو ترک کنیم
یا مثلا عادت کتابخوانی ،ورزش ،قرائت روزانه قرآن یا کنترل فضای مجازی رو به دست بیاریم
خیلیامون خیلی وقتها هم موفق پیش رفتیم اما از یه جایی به بعد کم آوردیم و نتونستیم ادامه بدیم
دلیلش اینه همونطور که یه عادت به مرور زمان و کم کم در ما ایجاد شده
باید به مرور و آهسته هم از وجودمون خارج بشه
اگه خودمونو توی فشار و سختی قرار بدیم خسته میشیم و نمیتونیم ادامه بدیم
سال پیش خیلی اتفاقی با یه دوره ای آشنا شدم به اسم دوره تغییر عادت و ترک گناه
توش شرکت کردم
و باید بگم بعدش زندگی من تقسیم شد به قبل از آشنایی با این دوره و بعد از آشنایی با این دوره.
کم کم که توش پیش رفتم دیدم برای اعضای اون دوره هم همینطور بوده و به چه دستاوردهای عجیبی رسیدن همگی
توی این دوره خیلی اصولی و قدم به قدم آموزش داده میشه که برای ترک یک عادت ناپسند و یا کسب یک عادت خوب چطور باید پیش رفت
به شما یه برنامه کاملا اصولی و حرفه ای داده میشه و قدم به قدم همراهتونن و بهتون دقیق میگن چطور با لقمه های کوچیک و آهسته طوری پیش برین که خسته و دلزده نشین
و شما با قدمهای کوچیک و اصولی طی دراز مدت طوری که اصلا خسته نمیشین به خودتون میاین و میبینین چه جالب!
فلان عادتو خیلی راحت در خودتون کم کردین و فلان عادت چقدر داره راحت واستون جا میفته!
این دوره اونقدر جامع و کامله که مطمئنا مشابهشو جاهای دیگه زیر چند میلیون تومن در اختیارتون نمیزارن
اما خبر خوب اینه که ؛
این دوره کاملا رایگانه!
سایت حوزه مجازی مهندس طلبه این دوره رو کاملا رایگان در اختیار مردم قرار داده تا همه بتونن ازش استفاده کنن
این دوره فوق العاده س دوستان
مثل یک نقشه گنجه برای تمام عمرتون
شما توی این دوره یاد میگیرین تا آخر عمرتون هر عادتی رو که خواستین به راحتی چطور به دستش بیارین
یاد میگیرین چطور به عنوان یک پدر و مادر برای بچه هاتون عادتسازی کنید یا عادتهای بد رو ازشون دور کنید
این عنوان رو توی گوگل سرچ کنید،
سایت حوزه مجازی مهندس طلبه
به محض ورود به سایت بنر دوره تغییر عادت رو میبینید
خییلی راحت روش میزنید و بدون هیچ هزینه ای توش ثبت نام میکنید
ضمن اینکه باید بگم این سایت دوره های بسیار سطح بالا و با کیفیت و خوب دیگه ای هم داره که میتونید توی صفحه اصلی سایت ببینید
پیشنهاد میکنم خانومها دوره بهبود روابط با همسر رو هم حتما ببینن
ضمن اینکه من هیچ مبلغی بابت این تبلیغ دریافت نمیکنم
این دوره برای خودسازی اونقدر عالیه که واقعا حیفم اومد اینجا در موردش نگم
این آگاهی و رزق معنوی نوش جونتون🌹
التماس دعا