2777
2789
عنوان

ضروریات سیسمونی رو بگین

329 بازدید | 44 پست

بچها من یچیزایی تاحالا گرفتم

بغیراینا هرچی ضروریه بهم بگین

مثلا پتو دورپیچ،پتو نرمینه سایز بزرگتر،قنداق سوئیسی،چند دست لباس مثل دو دست ست بیمارستانی صفر و چندتا سایز یک و سرهمی اینا

پستونک و شیشه شیر

دشک دم دستی البته سایزش خیلی بزرگ نیس

ست شونه برس و لوازم بهداشتی مثل دستمال مرطوب شامپو اینا جوراب دستکش پیشبند 

دیگه نمیخام خیلی هزینه کنم چیا بخرم

تشک گارد دار بدرد میخوره؟کیسه خواب بخرم یا قنداق فرنگی؟کالسکه و کریربخرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زمستون یا پاییز دنیا میاد بجای قنداق سوئیسی باید قنداق فرنگی میخریدی برا بیرون بردنش راحتتر بودی گرمتره

گهواره استفاده نمیکنی؟

اطراف من ۹۰ درصد بچه ها گهواره دارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

کالسکه اگه اهل پیاده روی و مسافرتین بدردت میخوره

کریر هم من نگرفتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من از لوازم پزشكى فروشى ها شورت سرجى فيكس مخصوص بعد از زايمان گرفتم فوقالعاده كاربردى بود برام.هم پوشك ها رو ثابت نگه ميداشت هم پانسمان روى بخيه ها رو .كامل فيكس نگه ميداره.اگر ييدا كردى حتما حتما بزرگترين سايز رو بگير

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از لوازم پزشكى فروشى ها شورت سرجى فيكس مخصوص بعد از زايمان گرفتم فوقالعاده كاربردى بود برام.هم پو ...

اینو یکی از دوستام گفت

بدرد توهم میخوره اگه سزارینی هستی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند تا جغجغه (سبک و پارچه‌ای بگیر که میخواد بازی کنه نکوبونه تو صورتش)

دندونی

ناخنگیر

بادی خیلی لازمه در سایزهای مختلف

حوله 

پوشک

زیرانداز یه بار مصرف من زیاد استفاده می‌کنم هم برای تعویض هم برای وقتی که از حموم میارمش

دورپیچ و تشک تعویض و کیف لوازم بخر. بالش شیردهی تا دو سه سالگی حتما زیر همه لباسها سرهمی تنش باشه

ممنون اوپرا جون

تشک تعویض دوتا خریدم یکی بزرگتر یکی کوچکتر

کیف هم خریدم ولی خیلی بزرگ نیس نمیدونم عوض کنم یا ن

بالش شیر دهی ازاون کوچولو ها ک زیر سر نوزاد میزارن یا بزرگا که برای مادره؟

من از لوازم پزشكى فروشى ها شورت سرجى فيكس مخصوص بعد از زايمان گرفتم فوقالعاده كاربردى بود برام.هم پو ...

عزیزم‌شجا مگ بارداری اولتون نیس؟؟زایمان کردی بسلامتی😍؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏