2777
2789

بچه ها وقتایی که درس میخونم گوشی دستمه خصوصا وقتایی ک فیلم میبینم چون سالهه توی خونه بودم بهش عادت کردم و همش هم نی نی سایتم راهکاری دارین نیام اینجا نمیخوام امسال زو از دست بدم...

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب قبل درس خواندن گوشی خاموش کن و جایی دور از خودت بگذار 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یک مشغولیت مفید دیگه برا خودت بساز که معتاد کننده نباشه و به درست ضربه نزنه تا از نینی سایت دور شی 

برنامه tree رو نصب کن برای تمرکزه

هرچی بیشتر تمرکز کنی و سر برنامه های غیر درسی نری درخته بیشتر رشد میکنه 

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

برای خودت وقت تعیین کن و تا اخر وقتت نی نی سایت نیا

مثلا اگه ساعت ۸ شروع کردی درسو 

بگو تا ۱۱ درس میخونم پارت بندی کن تا ۱۱ و بینابینش استراحت کن ولی اینستا یا اینجا نیا 

استراحتت در حد خوردن چیزی یا یکم راه رفتن باشه بعد تایمتو که خوندی یه زمانی به خودت بده مثلا یک ساعت یا یکساعت و نیم که میتونی کارای دیگه انجام بدی مثلا خواب یا گوشی یا فیلم و اینا 

این زمان ک تموم شد باز یک تایم دو سه ساعته دیگه شروع کن و همینطوری ادامه بده 

صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
برای خودت وقت تعیین کن و تا اخر وقتت نی نی سایت نیامثلا اگه ساعت ۸ شروع کردی درسو بگو تا ۱۱ درس میخو ...

مرسی عزیزم محبت کردی

محضورم گلم به خاطر فیلم نت میگیرم همون هم کار زو خراب میکنه

نت یکروزه بگیر همه قسمتای فیلمای رو دانلود کن به قدری که تا یکی دو هفته فیلم احتیاج نداشته باشی تا اونا تموم شه

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

یک مشغولیت مفید دیگه برا خودت بساز که معتاد کننده نباشه و به درست ضربه نزنه تا از نینی سایت دور شی ب ...

جآنم ممنونم بابت راهکار