2777
2789

بچه ها من دود داره هنوزم از سرم بلند میشه تو شوکم ....

رفیقم امروز  بهم گفت کار واجب باهات دارم  بعد باهم رفتیم کافه ....

یهو برگشت بهم گفت راحیل من میخوام خیانت کنم....

منم یهو شوکه شدم گفتم یعنی چی؟

گفتش سهیل از وقتی دیسکش زده بیرون دکترش گفته راب..ط..ه ممنوعه ولی ما هفته ای دوبار داریم...

اما اصلا ر..ا.بطه با کیفیت نیست...

یهو وسط کار اشکش درمیاد میگه نمیتونم درد دارم کمرم نمیکشه و از اینحور حرف ها... منم خسته شدم... بعد گفت حتی وقتی میرم سمتش بغلش میکنم سریع داد میکشه میگی دردم دارم نمیتونم نمیزاره برم سمتش منم خیلی گرمم اذیت دارم میشم...

من الان شوکه از دوتا چیزم....

یکی اینکه چطور اینقدر وقیح اومد اینارو بهم گفت...( باهم صمیمی نیستیم)

دو اینکه چرا انقدر قسی القلبه😐😐😐

من کمر درد کشیدم بد دردیه💔

بنظرتون باهاش کات کنم؟

پرنسسعلی ها نیان تو تاپیکم😒😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله قطع رابطه ولی من قبلش سعی میکنم منصرفش کنم شاید به خودش بیاد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

جدایی و طلاق برا چیه پ 

بگو خدا سرت میاره اون بدبختم واسه زندگیش اینطوری شده خدا بزنه ب کمرت

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

چرا حس میکنم این تاپیک فیکه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
بله قطع رابطه ولی من قبلش سعی میکنم منصرفش کنم شاید به خودش بیاد

من خیلی باهاش حرف زدم ولی در کمال وقاحت گفت من نمیتونم خیلی گرمم 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

پرنسسعلی ها نیان تو تاپیکم😒😒