2777
2789
عنوان

دادگاه مشکل دوستم

142 بازدید | 14 پست

بچه ها دوستم ی مشکل داره میگه اگه دادگاه هم قاضی حق منو ناحق کرد جلو دادگاه خودمو آتیش میزنم جدی هم هست بنظرتون چکار کنم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

آیا جلوشو میگیرن ؟! میگه همه با پول می‌خوان همه چیز درست کنن من ن پول دارم نه کس کار میگه به قاضی هم میگم من بیرون برم خودمو جلو دادگاه آتیش میزنم اینو بگه بازداشتش نمی کنن؟ میگم حداقل اگر بازداشتش؛ کنن! بهتر بنزین هم آماده کرده

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

بگو اتش بزن من کردم میدونم این عملش تا انجامش چقدر فاصله اس دستات مثل چی میلرزه اشک امونت میبره تو اون حال می ترسی خودکشی به این راحتی ها هم نیس ولی غیر ممکنم نیس ادم گاهی میبره کنارش برو

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اتش بزن من کردم میدونم لین عملش تا انجامش چقدر فاصله اس دستات مثل چی میلرزه اشک امونت میبره تو ا ...

این جدی هست ؛ هیچ کس نداره؛ میخوان اوره اش کنن! گفت اگر قاضی حق به اونا بده بهش میگم من همین که بیرون برم جلوی همینجا خودمو آتیش میزنم بهتره این که کارتون خواب بشم 

باهاش برو به ۱۲۳ اورژانس اجتماعی زنگ بزن

میگم اگه آتیش زدن به قاضی بگه امکان داره بازداشتش! کنه آخه این واقعا می‌کنه چیزی برای از دست دادن نداره

خدا بهش صبر بدهحتما باهاش برو دادگاهیا اگه نمیذاره، از دور کنترلش کن

من یه شهر دورم اونم از من دوره نمی تونم برم هیچ کس هم ندارد! امکان داره بازداشتش! کنن؟ اخلاقش می‌دونم تو اعصبانیت همه کار می‌کنه 

این جدی هست ؛ هیچ کس نداره؛ میخوان اوره اش کنن! گفت اگر قاضی حق به اونا بده بهش میگم من همین که بیرو ...

نمی تونی بیاریش پیش خودت یا کمک کنی بره پانسیون و خوابگاه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

نمی تونی بیاریش پیش خودت یا کمک کنی بره پانسیون و خوابگاه

من خودم مجردم نه بخدا ! اگر میشد خوب بود ! بنظرت قاضی اینا بازداشتش؛ نمی کنن؟ که جلوشو حداقل بگیرن 

بچه ها توروخدا ی راه حل بدین

من خودم مجردم نه بخدا ! اگر میشد خوب بود ! بنظرت قاضی اینا بازداشتش؛ نمی کنن؟ که جلوشو حداقل بگیرن

فکر نکنم کسی جدیش بگیره مسئله این هس قانون سخت گیر هس شاید حالا حق به این دادن مسئله چیه دقیق و با جزئیات میگی لطفا

فکر نکنم کسی جدیش بگیره مسئله این هس قانون سخت گیر هس شاید حالا حق به این دادن مسئله چیه دقیق و با ج ...

میای؛ خصوصی ؟