آیا جلوشو میگیرن ؟! میگه همه با پول میخوان همه چیز درست کنن من ن پول دارم نه کس کار میگه به قاضی هم میگم من بیرون برم خودمو جلو دادگاه آتیش میزنم اینو بگه بازداشتش نمی کنن؟ میگم حداقل اگر بازداشتش؛ کنن! بهتر بنزین هم آماده کرده
بگو اتش بزن من کردم میدونم این عملش تا انجامش چقدر فاصله اس دستات مثل چی میلرزه اشک امونت میبره تو اون حال می ترسی خودکشی به این راحتی ها هم نیس ولی غیر ممکنم نیس ادم گاهی میبره کنارش برو
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگو اتش بزن من کردم میدونم لین عملش تا انجامش چقدر فاصله اس دستات مثل چی میلرزه اشک امونت میبره تو ا ...
این جدی هست ؛ هیچ کس نداره؛ میخوان اوره اش کنن! گفت اگر قاضی حق به اونا بده بهش میگم من همین که بیرون برم جلوی همینجا خودمو آتیش میزنم بهتره این که کارتون خواب بشم
این جدی هست ؛ هیچ کس نداره؛ میخوان اوره اش کنن! گفت اگر قاضی حق به اونا بده بهش میگم من همین که بیرو ...
نمی تونی بیاریش پیش خودت یا کمک کنی بره پانسیون و خوابگاه
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
من خودم مجردم نه بخدا ! اگر میشد خوب بود ! بنظرت قاضی اینا بازداشتش؛ نمی کنن؟ که جلوشو حداقل بگیرن
فکر نکنم کسی جدیش بگیره مسئله این هس قانون سخت گیر هس شاید حالا حق به این دادن مسئله چیه دقیق و با جزئیات میگی لطفا