2777
2789

من ۱۷ سالمه اولش کانلا به اجبار مامان بابام ازدواج کردم اصلا راضی نبودم 

بعد که دیدم اخلاقش تو نامزدی عالی بود اوایل ازدواجمون همینطور ولی بعد زمین تا آسمون تغییر کرد 

سر کوچیک ترین چیزا دست روم بلند کرد 

تو تاپیکامم هست یه سری با کمربند یه جور زده بود من همه تنم گز گز میکرد 

سری پیشم خونه مادرشوهرم اینا میرفتیم با سیلی زد تو صورتم 

مادرشوهرم اینا نشست حرف زدن فلان 

فرداش گل و کادو خرید عذرخواهی کرد 

تا اینکه دو هفته پیش رفتیم لباس بخریم برگشتنی دعوامون شد نزد باهام بد حرف زد خیلی ازش ناراحت شدم رسیدیم خونه گفت من میرم بیرون یهو مامانش زنگ زد خیلی مهربونه خانوم به تمام معنا بعد دلم نیومد جواب تلفنشو ندم جواب دادم همین که صداشو شنیدم بغضم ترکید یه لحظه گفتم چی میشد مامان خودمم اینطوری هوامو داشت اونم میدونه تو زندگیمون مشکل داریم

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

گفت چیشده باز با آرمان دعوات شده دیگه منم گفتم گفت خودم با باباش حرف میزنم اینطوری فایده نمیکنه

شبش اومد نگو باباش حسابی زده بود تو پرش گرفت منو به باد کتک که بیخود کردی حرف زندگیتو بردی جای دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دهه شصت هفتادی ها نمیشه ازدواج کنند بعد دهه هشتاد نودی ها دارن رکورد گینس میزنن تو ازدواج

پسر خاله خودم ۱۸ سالشه رفته زن گرفته 

چخبرتونه چخبرههههههه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

گوشیمو شکست از فرداش درو قفل میکرد میرفت تا اینکه پدرشوهرم اینا اومدن خونه اینم اونا بودن فکر میکرد اومدن مهمونی تهدید کرد گفت هیچی نمیگی

گوشیمو شکست از فرداش درو قفل میکرد میرفت تا اینکه پدرشوهرم اینا اومدن خونه اینم اونا بودن فکر میکرد ...

خب

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

پدرشوهر و مادرشوهرمم میدونستن پدرشوهرم اون رفت سرکار منو بردن خونه مامانم اینا برام گوشیه جدید گرفتن به بابام گفت سخت بگیر اصلا بزن تو گوشش تا دیگه از این غلطا نکنه حالا بابام اینا میگن بسه برگرد 

ولی من میخوام جدا شم میدونم برگردم زندم نمیزاره روزگارمو سیاه میکنه ولی مامان بابام قبول نمیکنن

دهه شصت هفتادی ها نمیشه ازدواج کنند بعد دهه هشتاد نودی ها دارن رکورد گینس میزنن تو ازدواجپسر خاله خو ...

من نمیخواستم ازدواج کنم من تازه نهمو تموم کرده بودم کلی امید و ارزو داشتم چون وضع باباش خوب بود چشم بابا مامانمو گرفت گفتن الا و بلا باید باهاش ازدواج کنی