2777
2789

اصولا شبا میخوابه اصلا پیش نمیاد انقدر اذیت کنه امشب انقدر از این ور اون ور پرید و بدو بدو کرد تو خونه بچه ام بیدار شده و بهانه های الکی میگیره بهش گفتم پیشت بمونم یا میای تو اتاق ما اومد تو اتاق ما الان تازه خوابیده 🫠ولی این پیشی خان نمیخوابههههه😫😫

یهویی شیطون شده یا یه وقت مریضی چیزی شده بچه ؟؟

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه از همه چی مهمتره آرام و سلامتیش گربه نگه ندار

گربه قبل از اومدن بچه ام عضو خانواده ما شده عزیزم و احتمال میدم امشب یه چیزی ازارش داده که اینجوری میکنه وگرنه تو این سه سال و نیم تا الان سابقه این کارارو نداشته مشکل جسمی داره و ارومه خیلی 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

شاید مریضه بیچاره؟

از همین میترسم دو ماه پیش بردیمش هم چکاپ هم واکسیناسیون علائمی هم نداره نمیدونم چرا انقدر امشب بی قراره 

میگن حیونا حس ششم دارن یه چیزایی رو حس می کنند. خطر،زلزله... و حضور موجدات ماورایی.

اره منم شنیدم خطرات و زودتر میفهمن ،حالا خودش مریض نباشه بقیه اش دیگه دست ما نیست بخواد بیوفته میوفته 🫠

نه عقیمه

عزیزم عقیم شدن یعنی بچه دار نمیشه ولی میل جنسی که داره 

بنده خدا از حق همسر و جفت گیری محروم شده 

اصلا تو طبیعت آروم تره 

من که انسانم تو خونه دلم میگیره 

چه برسه به حیوان زبون بسته که جای اصلیش طبیعته

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

ببین گربه ها بیشتر مشکل ادرار دارن مخصوصا اگه پسر باشن. حتما فردا ببرش دکتر

یه چیزی بگم اخیرا از قبل بیشترم اب میخوره ولی فک میکردم چیز خوبی باشه خیلی خوب شد اشاره کردین فردا میبرمش دکتر حتما