2777
2789
عنوان

شاید بخندین بهم بااین تصمیمی که گرفتم ولی مجبورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 80 پست
افرین به ارادت مهمترین قدم همین داشتن اراده و دیسیپلینه .منم نمیخام زیاد سخت بگیرم هدفم بلندمدته اما ...

بله دوساعت خواندن عالی و حتی خیلیییی عالیییی

فکر نکن دوساعت کمه عزیزمه خیلی هم عالی 

و اینو بدون خدا میبینن با بچه داری کاری رو انجام میدید خیلی برکت به اون کار میده باور کن برکت میده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم‌یه‌نگاه به تاپیکات انداختم 

به نظرم ماهایی‌که تصمیم‌می گیریم بچه‌بیاریم‌بزرگترین رسالتمون تربیت انسان های سالم هست در کنار تحصیلات یکمم‌مطالعه‌کن‌رو‌تربیت فرزند وقتی اعصاب نداری برای بچه اولت و‌تازه‌حالا می خوای‌ادامه تحصیلم بدی دیگه رحم‌می‌کردی‌بچه‌دوم‌نمی‌آوردی دلم‌می سوزه واسه بچه هایی‌که‌قراره‌با‌کتک‌بزرگ‌شن 

اره حتما ازمون میدم ولی مجبورم هدفم بلند مدت باشه چون نمیخام بچه هام اسیب ببینن

کارت درسته عزیزم

هدف بلند مدت یه کم آدمو شل می‌کنه منظورم اینه برای خودت تبدیلش کن به هدفای کوچیک قابل وصول که شوق 5 سال حفظ بشه

منم دارم میخونم

عاشق درسمم ولی چون سرکار میرم خانه داری هم هست خیلی خسته میشم

کارت درسته عزیزمهدف بلند مدت یه کم آدمو شل می‌کنه منظورم اینه برای خودت تبدیلش کن به هدفای کوچیک قاب ...

اره واقعا درست میگی نباید بزارم تکراری بشه برام.کارشماهم سخته شاغلیو درسو خانداری

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

خیلی هم خوب 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
عزیزم‌یه‌نگاه به تاپیکات انداختم به نظرم ماهایی‌که تصمیم‌می گیریم بچه‌بیاریم‌بزرگترین رسالتمون تربیت ...

اره عزیزم حق داری من با مشاوره دیروز صحبت کردم متوجه شدم و

که همه این پرخاشگریام ازاینکه دارم افسرده میشمو هیچ تایمی برای حال خوب خودم نمیزارم روانشناسه گفت کاری که حالتو بهتر میکنه بهت انگیزه و انرژی میده رو انجام بده مثلا باشگاه برو یا کلاسی چیزی برو خب منکه فعلا شرایط رفتن به اونجاهارو ندارم و اینکه با درس حالم خوبه همینکه یکساعت روزی برای خودم وقت بزارم فکر کنم حالمو بهترکنه و نجاتم بده از افسردگی و پرخاشگر بودن.باورکن تصمیممه که هرماه باروانشناس صحبت کنم چندتا کتاب دررابطه ها کنترل خشمو ارتباط بافرزند سفارس دارم یازدهم دستم میرسه .بخدا تمام تلاشم اینکه هم خودمو ازاین وضعیت نجات بدم هم بچمو منکه راضی نیستم بچم آسیب ببینه بخاطر پسرم مجبورم حالمو خوب کنم .اگه کارم اشتباهه راهنماییم کن 

موافقم باهات منم یه پسر هشت ماهه دارم دانشجوی روانشناسی ام همه فک میکنم نمیتونم بخونم دیگه ولی من خی ...

من یکسال گزاشتم کنار اگه تاپیکهای قبلمو بخونی متوجه میشی چقدر پرخاشگرو عصبی شدم بامشاوره صحبت کردم گفت هرروز یه تایمیو اختصاص بده به کاری که حالتو خوب میکنه منم خب شرایط رفتن به کلاسهای مختلفو باشگاهو ندارم تصمیم گرفتم روزی یکساعت بخونم شاید انگیزم برگرده حس نکنم خودمو فدای زندگی کردم

بله دوساعت خواندن عالی و حتی خیلیییی عالییییفکر نکن دوساعت کمه عزیزمه خیلی هم عالی و اینو بدون خدا م ...

اره واقعا منکه هرتصمیمی گرفتم سپردم بخدا انقدر قشنگ رقم زده برام

آره واقعا بهت خندیدم از این طرف شدی ماشین جوجه کشی از اونطرف میخوای بری دانشگاه اون هم چه دانشگاه مط ...

جدی بود الان؟ تاسف واسه حماقت و شعور امثال شما کافی نیست 

به همجنس خودت میگی ماشین جوجه کشی؟ خجالت نمیکشی ارزش مادر بودن و همسر بودنو پایین میاری ؟

اسی عزیزم عشق کردی مادر شدی این حس قشنگو داری ،ادامه هم بده با قدرت و افکار امثال ایشون پشیزی واست ارزش نداشته باشه 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و آروم 20 ساله دانشجوی رشته روانشناسی با یه دختر ناز 17 ساله پر از رویاهای بزرگ                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

جدی بود الان؟ تاسف واسه حماقت و شعور امثال شما کافی نیست به همجنس خودت میگی ماشین جوجه کشی؟ خجالت نم ...

نه مهم نیست اصلا برام .همیشه خدامو شکر میکنم بابت بچه هام مهم نیست حرف بقیه .

جدی بود الان؟ تاسف واسه حماقت و شعور امثال شما کافی نیست به همجنس خودت میگی ماشین جوجه کشی؟ خجالت نم ...

انشا خوبی بود 

خیلی تاثیر گذاشت 

مخصوصا لغت پشیزی!!! 

حالا زیاد احساساتی نشو