2777
2789
عنوان

کمک چرا انقدر خونریزی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 42 پست
یه نفرو میشناسم تا نزدیک یه سال مثل شما بود ، بعد خودش کم کم خوب شد ، ولی شما برو دکتر ، حتما هم تغذ ...

وایی

فکر میکنم دلیل اصلیش ناراحتی و اضطراب باشه

من خوب سال کنکورم بود و همون تیر کنکور داشتم

ولی عینا امشب یه ناراحتی پیش اوند و من خونریزیم خیلی شدید شده

خیلی ممنونم فقط چطوری مصرف باید کرد؟

روی جبعه نوشت صبح قبل ناشتا یک قاشق با نبات اسیاب کن بخور بعد یک ساعت صبحاهان بخور چیز بدی هم نیست سریع خوب میشی خواهر من دکتر سونو بعد به من گفت بهش دادم اب رو اتیش انشالا که شما هم نتیجه بگیری دخترم مادر وفقط از عطاری بگیر دورت بگردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی جبعه نوشت صبح قبل ناشتا یک قاشق با نبات اسیاب کن بخور بعد یک ساعت صبحاهان بخور چیز بدی هم نیست س ...

خیلی ممنونم طوطیا خانم عزیز برای راهکار مفیدتون حتما انجام میدم🌹انشالله همیشه سلامت باشید 

چه جالب اتفاقا این شخصی هم که میشناسم کنکوری بود بنده خدا

بیچاره کنکوری ها واقعا

هم حال بدشون رو هورموناشوت تاثیر میگذاره به. نبابا هورمون رو روند درسی....انشالله نتیجه خوب بگیریم حداقل ...

حتما سخت بوده پس عملشون ولی به جاش الان دیگه انشالله راحتن

خیلی،بنده خدا حین عمل مثانه شون پاره شدویکماه سوندبهش وصل بود،الهی شکرالان خوبن

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍