2777
2789

کلاس دوازدهم ک بودم کوچه بغل دبیرستانمون یه مدرسه ابتدایی پسرونه بود

بعد من هروز بعد تعطیل شدن از این کوچه هه رد میشدم

هربار هم یکی از پسربچه های این مدرسه که خیلی کوچولو و ناز بود دم در وایساده بود  من رد میشدم هی لبخند میزد ی جوری نگاه می‌کرد منم دست تکون میدادم براش یا بش شکلات میدادم🥺😂🤍

خیلی بانمک بوددد چتری داشت با چشمای عسلی رنگ کلاس اولی بود😂

یبار داشتم رد میشدم دیدم دوستش بغلش وایساده میگه چرا نمیری خونتون؟

بچه هاااا برگشت گفت یه دختری هربار اینجا رد میشه عاشقشم منتظر میمونم ببینمش برام دست تکون بده بعد برم....دلم ضعف رفت برااااش اخه من تک فرزندم همیشه دلم یه همچین خواهر یا برداری میخواست😂😂😂😂

خلاصه هربار بش فکر میکنم دلم براش تنگ میشه و اکلیلی میشم🥺😂✨️

عاشق گربه هام🥺💜

آخی

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیش دانشگاهی بودم یه پسره 7 8 ساله با دوچرخه ش افتاده بود دنبالم میگفت تورو خدا یه بوس بده خواهش. میکنم فقط یه بوس بده بش گفتم برو مامان جان برو ک الان بچم باید اندازه تو باشه ول نمی‌کرد کله صب بوس میخواست

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

من پیش دانشگاهی بودم یه پسره 7 8 ساله با دوچرخه ش افتاده بود دنبالم میگفت تورو خدا یه بوس بده خواهش. ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

🥺عزیزم 

منم دوتا برادر دو قلوی عرب ایرانی عاشقم شده بودن

کوچولوها 

زبون همو به زور میفهمیدیم

یکی سفید مشکی یکی چشم رنگی مو خرمایی

خواهرشون میگفت یا تورو بذاریم تو فریزر یا اینارو تو زودپز 🥲😂 

آخیییی،، منم شاگردم 6سالش بود عاشقم شده بود،، یه جوری نگاه میکردددد،آدم دلش کباب میشد.. هی میگفت میگیرمت میبرم خونه بابام، ازخودشم خونه نداشت بقول دخترا😅

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
😂😂😂😂😂

وای نخندددد

مامان بابای من ۷ سال تفاوت سنی دارن یعنی وقتی پدر من ۷ ساله بود مادرم ۱۴ سالش بود🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

آخی خدای من 🥹🥲🤍🤍

ایشالا هرجا هست لبش خندون و تنش سلامت باشه 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)