2777
2789

من با خواهرزاده دوستم چن وقتیه صمیمی شدیم یکی دوبار سه تایی بیرون رفتیم باهم.هم سنیم.از طریق دوستم اشنا شدیم .با دوستم دوساله رفیقم بااین چن وقته صمیمی شدم نزدیک یکی دوماهه
بعد من میخواستم بلیط سینما بگیرم ولی دوس داشتم با رفیقم این بار دوتایی باشیم و دوست تداشتم کس دیگه ای باشه(حتی قراربود مامانمم بیاد ولی گفتم این بار نیاد)

قرارشد خودمون بریم ولی به ساراینا نگیم دفعه بعدی سه تایی بریم
چون من از قبل به خواهرزاده دوستم(سارا) قول داده بودم ک هروقت بلیط بگیرم واسه اونم میگیرم.حتی گفته بودم خالتم نگیره من واست میگیرم

حالا امشب این احمق  از دهنش دررفت و گفت
سارا هم خیلی ناراحت شده و دیدم نسبت به من خراب شده گفته اخه فلانی‌گفته بود اگر خالت برات بلیط نگیره خودم برات میخرم

چیکارکنم واقعا ناراحتم

خودمو سرزنش‌میکنم میگم خب واسه اونم میگرفتی از یه طرف میگم خب حق طبیعیمه بخوام دونفری برم حالا

بنظرتون چطور جمعش کنم اینکه قول داده بودم بده😭😭😭جلو خانوادشم الان زشت میشه

🤍🌙Un diavolo sotto le spoglie di un angel

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت و بزار جای اون چه حسی میگیری ؟

خداقل به دوستت میسپردی که دوست دارم این دفعه 2 تایی بریم به کسی نگو حالا که شده 3 تایی برید وگرنه تو دلش میمونه و ناراحت میشه

دفعه دیگه تنهایی برید

https://www.karzar.net/245870

خودت و بزار جای اون چه حسی میگیری ؟خداقل به دوستت میسپردی که دوست دارم این دفعه 2 تایی بریم به کسی ن ...

سپردم دیگ

این احمق‌از دهنش دررفته

🤍🌙Un diavolo sotto le spoglie di un angel

بگو مامانمم خواست بیاد دکش کردم گفتم دوتایی می‌خوایم بریم برا همین نشد ۳تا بگیرم بعد میفهمید دلخور میشد و...

قطعا نباید انتظار داشته باشه مامانتو پیچوندی اونو باید ببری!