2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بشرطی که مظلومای ایرانو هم بگین کسی حرفی نداره نه اینکه گلچین کنید

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بشرطی که مظلومای ایرانو هم بگین کسی حرفی نداره نه اینکه گلچین کنید

گلچین نکردم یبار ی تاپیک زدم گفتم هم مردم ایران نجات بده هم غزه گفتن نگو غزه دیگه معلومه طرف چه کسانی هستن 

گلچین نکردم یبار ی تاپیک زدم گفتم هم مردم ایران نجات بده هم غزه گفتن نگو غزه دیگه معلومه طرف چه کسان ...

تو رو نمیگم چون نبودم تو تایپکت کلی میگم من یه بار ندیدم یکی بیاد از بدبختی مردم ایران تایپک بزنه حق بدین یه سریا بدشون بیاد این حالتو ببینن که بعضی مردم کشورشون به فکر کشورای دیگه ان تا خودشون

دیروز به طرف میگم مردم خودمونو هم بگو میگه مردم ایران خودشون خواستن تو این وضعیت باشن پدرسگو نباید چنین ادمی رو آتیش زد؟!

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
تو رو نمیگم چون نبودم تو تایپکت کلی میگم من یه بار ندیدم یکی بیاد از بدبختی مردم ایران تایپک بزنه حق ...

همین الان یه نفر گفت چطور میشه به قطعی برق اعتراض کنم خسته شدم

میگن مگه چند ساعته که میخوای اعتراض کنی😐🫤

خب شما که میگی مقابل ظلم وایسا چه فرقی داره حد و اندازه اون ظلم و اینکه کی داره مظلوم واقع میشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

همین الان یه نفر گفت چطور میشه به قطعی برق اعتراض کنم خسته شدممیگن مگه چند ساعته که میخوای اعتراض کن ...

همین دیگه تو مغز چنین آدمایی گچه فقط فلسطین مظلومه براشون مردم خودمونو نمیگن اسرائیل ظالمه فقط ظالمای دیگه رو نمیبینن.

همین دیگه تو مغز چنین آدمایی گچه فقط فلسطین مظلومه براشون مردم خودمونو نمیگن اسرائیل ظالمه فقط ظالما ...

اصلا ظالم کشور خودمونو ظالم نمیدونن...

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹