2777
2789
عنوان

من امشب مردم💔

393 بازدید | 30 پست

بچه هاخواهشا دعاکنید زودتر بتونم خودمو جمع و جورکنم قرص خواب خوردم بازم نمیتونم بخوابم دوست پسر ۳سالم که کلی عاشقش بودم وکلی خاطره داشتیم و کلی وعده وعیدازدواج وبچه دارشدن امروز مچشوگرفتم تواینستا به دختره که شک داشتم پیام دادم فهمیدم ازمن قدیمی تره دختره ۶ساله باهمن دقیقا همون حرفا که به من زده همه قربون صدقه ها همه وعده های ازدواج و اینا به اونم می‌گفته شماره دختره روگرفتم پشت تلفن اون گریه میکرد من گریه میکردم دستامون میلرزید به خودشم زنگ زدم اولش جواب نداد بعد گفت من حرومزاده ام  بی آبروشدم من ک ص خولم فقط منوببخش بااین عقل ناقصم فکرکردم میتونم صدنفرو برای خودم نگه دارم بچه ها قیافه پسره رو ببینید فکرمیکنید پسر امامه یکسره هیئته اصلا باورم نمیشه توشوکم توروخدا بگید چیکارکنم طپش قلبم و لرزش دستام نمیفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدای من :))) 

تمام تنم لرزید یهو، شوکه شدم... 

بمیرم برای قلب دوتاتون:) 

بمیرم من :) 

بمیرم :) 

همینه که به هیچ پسری تو کل عمرم اعتماد نکردم و هرچی بیشتر میگذره بیشتر ازشون فاصله میگیرم... 

واست همین الان 500 تا صلوات میفرستم قلبت آروم تر بشه 

لطفا از حالتم خبر بده تا وقتی بیداری 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و آروم 20 ساله دانشجوی رشته روانشناسی با یه دختر ناز 17 ساله پر از رویاهای بزرگ                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

خدای من :))) تمام تنم لرزید یهو، شوکه شدم... بمیرم برای قلب دوتاتون:) بمیرم من :) بمیرم :) همینه که ...

قرص خواب خوردم حتی از مشروب بابام خوردم فقط چیزی حالیم نشه بخوابم ولی بازم چشمام مثل جغدبازه فکرنمیذاره بخوابم اصلا توشوکم چشمام گرده ازتعجب چندساعته هی مغزم نمخوادقبول کنه میگه نه نهههههههههههههههه اون عاشق توئه واست میمیره همچین کاری نکرده

فک کن 80ملیون نفر هست بدون اون چیزی نمیشه ولی بسته ب خودته چقد جدی گرفته باشیش و نخوای از فکرش بکشی ...

اون باهام مدام از بعدازدواج و بچه و اینا حرف می‌زد خیالم راحت بودمثلا مردزندگیمو پیداکردم برام گل میخرید مدام ازم تعریف می‌کرد امشب هرچی ازش میپرسیدم چرا؟؟؟؟؟؟؟میگفت جوای ندارم چون حرومیم شرمنده حلالم کن