2777
2789

شب کاری بزن دیوار خیلی کارخونه ها خیلی جاها میخوان یکی و... ناامید نشو خدا بزرگه همیشه شب نمیمونه همیشه در بسته نمیمونه 

اگر حیوانات قادر به ایجاد یک دین بودند، بی شک در آن دین انسان نماد شیطان بود.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه سرنمازصب دعامیکنم برات 

شایان چنسالته؟ چقددرس خوندی؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

دیپلم 21 سالمه

سنی نداری که حتماکه نبایدپشت میزنشین بشی الانم بجاخودکشی کردن بشین تاصب فکرکن ببین به چه کاری علاقه داری بعدشم بروآموزش ببین حالاصافکاریه گچ کاریه بناییه هرچی که هست برودنبالش مطمئن باش اگه تلاش کنی بهترین نصیبت میشه فامیلم به دردنمیخوره بذارکناروتومسیرخودت پیشرفت کن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

سنی نداری که حتماکه نبایدپشت میزنشین بشی الانم بجاخودکشی کردن بشین تاصب فکرکن ببین به چه کاری علاقه ...

زجر های که من کشیدم هیچکس نکشیده من کار گیرم نمیاد به هر ری میزنم نمیشه 

نگفتم کاربگیرگفتم شغل ایجادکن بروشاگردی تاخودت استادکاربشی تاحالاشغلی روامتحان کردی؟

دنیادارمکافات توسایت بگردببین یه آدم زجرنکشیده هست؟

اولا خودکشی کار ادم های احمقه،،،،، 

چون با خودکشی،،، عداب اون دنیا که زیاده،،، عذاب مشکلات این دنیا هم باهاش میره،،،،

دوما اگه اهل نماز و ائمه ای،،،، بیا بگم

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
خیلی جاها رفتم نشده جای نیست که نرفته باشم

برو فروشندگی حداقل بعد یه پیشنهاد دیگه دارم میتونی بری تهران بالاشهر شرکت خدماتی پرونده تشکیل بدی اونجا بری پرستار مردای سن بالا شی ماهی بیست و پنج میلیون به بالا حقوقشه شبانه روزی خورد خوراکت هم با اوناست بعد پیرمردا اکثرا سرحالن فقط تنهان نیاز دارن یکی باشه کاراشونو بکنه بخدا پسرخاله من دو سال رفته خیلی راضیه حقوقت و میتونی جمع کنی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه کلیپ بود، از غربت و تنهایی و مظلومیت امام زمان می گفت، که دیگه خیای ها فراموشش کردن، شاهد خیلی اتفاق ها هست تو دنیا ولی  هنوز مردم نمی خوان ظهور کنه توان داره اون همه ظلم و جلوشو بکیره ولی مردم نمی خوان بیاد 

می گفت رو به قبله وایسا، با امام زمان  حرف بزن...

می گفت انقدر تنهاست انقدر تنهاست، الکی حتی زبونی بهش بگین اقا دوستتون دارم، شما مهربونید می دونم غصه مردم و می خورین همه کس منی اقا،،،، یک دقبقه بگین، بعد هم یک دقیقه حاجتت رو بهش بگین که میبینی که اقا دلم پر از دردع، مشکلاتم و ...کمکم کن، دعام کن...

می گفت انقدر امام زمان غریب و تنهاست فوری جوابتون رو می ده، کافیه صداش کنید،،، 

منم دعا کنید، 

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
اولا خودکشی کار ادم های احمقه،،،،، چون با خودکشی،،، عداب اون دنیا که زیاده،،، عذاب مشکلات این دنیا ه ...

برام هیچی دیگه مهم نیست حتی از خداهم دارم نا امید میشم کامل