2777
2789

چند ماه دیگه تولد نامزدمه

پارتنر

دلم میخواد براش یه تولدی بگیرم خواهرزاده برادرزاده هاشم دعوت کنم(بزرگترن از من و مجرد)

ببینن که براش چه تولدی گرفتم

میخوام یه جا رزرو کنم..تم تولد و بادکنک آرایی و اینا داشته باشه..کلی دسر و ژله اینجور چیزا هم درست کنم خوراکی بخرم با خودم ببرم میز بچینم میزو پر کنم

با قلیون اینا سفارش بدیم..یه کیک خوشگلم سفارش بدم

یه کادوی قشنگم بگیرم با گل

خودمم برم ارایشگاه لباس خوشگل بپوشم

خودش برا تولدم دستش خالی بود یه کیک کوچیک گرفت مینی کیک..کادوشم یه رژگونه چند رنگ بود با یه کیف

خیلی هزینه نکرده بود نه گل نه کادو نه کیک آنچنانی نبودن

میخوام بهش نشون بدم تولد اینجوریه نه اونجوری

و همه فامیلاشم خب ببینن چه تولدی براش گرفتم

نظرتون چیه

اگه پیشنهادی دارید بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درونگرا نباشه بجا اینکه خوشش بیاد و یاد بگیره بدش بیاد...

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

منفی واسه این جور آدمی هزینه نمی کنم میذارم دم در قسمت یکی مثل خودش بشه مگه روانی ام من؟

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

چخبره یه کیک بگیر دوتایی جشن بگیرید فکر نمیکنی داری زیاده روی میکنی!؟

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

امشب تو یه جمع دوستانه بودیم که خانم گویا از این کارا میکرده، همسرش تو جمع گفت خلاصه خوب تلاش کردی تا بیام بگیرمت! 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "