2777
2789

پارتنرم میگه همچیو باید از اجازه بمرسم ارایش کنم نکنم انقدم گیر میده موهام اصلا نباید دیده شه پاهام نباید دیدهشه جلو چادر نباید باز باشه 😐😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قحطی پسر اومده؟

کات کن 

اول روان خودت مهمه بعد ذهن مریض اون

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

تو هم  عکس یه حلقه طلا گرون قیمت براش بفرست بگو برام بخررر تا به حرفات گوش بدم 😒😒شورت و زیر پیرهنشو ننش میشوره اروغ میزنه هنوزز دهنش بوی شیر میده.. بعد مباد برای تو تعیین تکلیف میکنه عجچوچک 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

این مازگامت هارو از کجا پیدا میکنید

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....