2777
2789

بهترین کسیه ک میشناسمش فک میکنم دینی گردنمه باید معرفیش کنم تا بقیه هم استفاده کنن. هرچن فک کنم بقیه هم بشناسن من دوره زیاد شرکت کردم ولی ماله ایشدن یه چی دیگس. تو ایتا کانال داره من دوره نظم و ردتین سازیشو شرکت کنم خییییلیی عالیه واقعا تاثیر گذاشته تو زندگیم. البته تو کانالش دوره بانوان کاریزماتیک گذاشته گفته نذر آموزشیه و برمیدارشون بخدا قسم اغراق نمیکنم بهترینه.وویس های رایگان زیاد داره بخدا معرکه هستن حتما برین گوش بدین واستون مفید بود منم دعا کنید. هرخانومی بااید همچین آگاهی داشته باشه وگرنه نمیفهمی زندگی چطور میگذره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیفهمی چیا دارم میکشم اگه مادر باشی حداقل میتونی بفهمی چقدر بده همه از فرزندت بزنن جلو فرزندت درجا بزنه فرزندت یه بیکار آلاف باشه مادر من بخاطر من قلب دردی شده ازبس حرص خورده

بخت ک گره نمیخوره. درایت آدم خودشه باعثش میشه. توکلت بخدا باشه انشاالله کاری ک روزیت باشه گیرت بیاد

من دلم آرامش میخواد زندگی میخواد لابد من خواستم زندگیم اینطوری باشه خسته شدم ازبس خدا خدا کردم خدا منو بنده خودشم حساب نمیکنه