2777
2789
عنوان

بنظرتون کدومشون بخرم قشنگ تره

285 بازدید | 13 پست

سلام دوستان عزیزم💖🫶🏻✨

امیدوارم شب زیبا و خوشی داشته باشید و ازش نهایت لذت ببرید و شیرین کام باشید و همیشه سعی کنید افکار مثبت داشته باشید چون هرچه مثبت تر فکر کنید مثبت جذبتون  میشه حالا اگر هم بر عکسش پیش بگیرید همیشه افکار منفی میاد سراغتون وقتی  هم افکار منفی جذبتون بشه افراد منفی هم جذبتون میشه و این ریشه منفی دور شما طنین انداز میشه پس این ریشه افکار منفی از درونتون پاک کنید  

خب بریم سر اصل مطلب حقیقتش میخواستم نظرتون درباره این دوتا کیف بدونم هر دو از برند Saint Laurent هستش چون می‌خوام  یکی از این دوتا رو برای خودم خودم کادو بگیرم چون به زودی تولدم حالا بین دوتامون واقعا گیر کردم و نظر شما برام خیلی مهم هستش ممنون🙏🏻

Saint Laurent C Wall 

Saint Laurent Mini Bag Mono

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرمیه رو دوست دارم 

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

البته کرمی نیست تیره تره

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
اوه اوه ایرانی ها یهو چه پولدار شدن کیف ایو سن لورن اصل میخوان بگیرن یاللعجب مبارک باشه پیشاپیش سیسی

ممنون عزیزم من سال ها خارج از ایران زندگی کردم خودم یه دختر مستقلم 

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳