2777
2789
عنوان

ترسناک و عجیب

197 بازدید | 20 پست

بچه ها همسرم چند وقت پیش موجودات ترسناکی میدید من رفتم براش دعا گرفتم خوب شد و دیگه شبا راحت میخوابید مریضیای عجیب و غریبش برطرف شدن فقط یه مشکل بود که پولمون برکت نداست جفتمون به این معتقد بودیم یه کسی یه کاری کرده چند روز پیش برا یه بنده خدایی گفتم اونم مشخصات ظاهری یه خانوم رو گفت دقیقا مشخصات خاله همسرم هست و گفت تو تشک همسرم دعا گذاشته حتی گفت خونه ای که توش بوده چه شکلی بوده دعا روانگار ده سال پیش حتی بیشتر نوشتن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان قراره به دختر خاله کشیده بشه

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

یعنی خاله ی شوهرتون برای شوهر شما دعا گرفته بوده؟

ببین خانواده شوهرم خیلی خانواده خوشبختب بودن از یه تایمی به بعد همه اعضای خانواده میفتن به جون هم بله همیشه شوهرم و مادرش میگفتن من امروز مطمین شدم به خانومه گغتم دعا کجاست ادرسشو گفت

داستان قراره به دختر خاله کشیده بشه

نه عزیزم اصلا بخاطر حسادت این کارو کرده .

امروز اون خانومه گفت دعا کجایت اخه ماهبت تشک تغییر کرده و توی بالشته الان بعد خانومه گفت امروز که رفتی خونه دم در خونه یه مواد ریز سفید رنک میبینی مواظب باشین از روش رد نشی

ببین خانواده شوهرم خیلی خانواده خوشبختب بودن از یه تایمی به بعد همه اعضای خانواده میفتن به جون هم بل ...

امیدوارم دعا گرفتن و اینجور چیزها که زندگی هارو خراب میکنه هیچ وقت به زندگی هامون وارد نشه 

ان‌شاءالله خدا همیشه مراقبتون باشه 

مراقب هممون باشه 

الهی آمین 

نه عزیزم اصلا بخاطر حسادت این کارو کرده .امروز اون خانومه گفت دعا کجایت اخه ماهبت تشک تغییر کرده و ت ...

پیداش کردی ؟

من اعتقاد دارم یه بار چند بوته سیر در خونه ما پیدا شد کاملا سالم مادرم رفت برداشت از رو پله افتاد پاهاش شکست زندگیمون بهم ریخت دعوا ورشکستی 

یه آقایی که کارش این بود گفت دعا بوده و معلوم شد عمه مامانم بوده 🙄😶

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

پیداش کردی ؟من اعتقاد دارم یه بار چند بوته سیر در خونه ما پیدا شد کاملا سالم مادرم رفت برداشت از رو ...

فقط میدونم کجاست خونه مادربزرگ همسرمه گفت اگه پیداش کنی بخشی از مشکلاتتون حل میشه چون یه دعای دیکه نوشته که الان دسترسی بهش محاله

امیدوارم دعا گرفتن و اینجور چیزها که زندگی هارو خراب میکنه هیچ وقت به زندگی هامون وارد نشه ان‌شاءالل ...

امین

دعا کن بهم گفت از روی مواد سفید رنگ رد نشو چون الان فهمیدی انگار تو کارشون دخالت کردی حتما مواد رو با بشور من ندیدم اما دقت که کردم دیدم قبل ورود همسرم روی یه لیوان اب ۷بار ایت الکرسی خوندم و ربختم رو اون مواد الان یه هویی به صورت غریضی چند بار گفت بسم الله و با ترس به روبرو خیره شده بود گفتم چی شده گفت یه چیز سیاه رنگ از پرده رد شو رفت بیرون دعا کن گند نزده باشم اون مدت که نیدیدشون روزگارم سیاه شده بود

امیندعا کن بهم گفت از روی مواد سفید رنگ رد نشو چون الان فهمیدی انگار تو کارشون دخالت کردی حتما مواد ...

ان‌شاءالله که خوده خدا مراقبتون باشه و دیگه از اینجور چیزا به  پای خونه ی شما  هیچ وقت باز نشه 

الهی آمین

از خدا میخوام از اینجور اتفاق ها به پای هیچ خونه ای باز نشه

الهی آمین