2777
2789

با پیج فیکم با یه پسره حرف میزدم 

بعد یهو الان دیدم به پیج اصلیم ریکوعست داده 

در صورتیکه من با پیج فیکم اصلا پیج خودمو فالو نمیکنم 

و اصلا پیجای مشترک هم با اون پسره ندارم که بگم حتما از طریق اون یکی پیجا پیج منو پیدا کرده 

ینی از کجا پیج اصلیمو پیدا کرده؟؟؟

آخه تو پیج اصلیم عکس خودمم گذاشتم میترسم دردسر درست کنه برام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میشه فهمید مثلا اون‌بالای صفحه یه چی هست میزنی روش پیجای‌ طرف میادالبته باید تو تنظیمات فک کنم ب ...

توروخدا راست میگی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اره میشه فهمید مثلا اون‌بالای صفحه یه چی هست میزنی روش پیجای‌ طرف میادالبته باید تو تنظیمات فک کنم ب ...

برای من خصوصی هس میتونه.؟ با این حال ببینه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اره واسه من قبلا اینجوری شده بود بعد تو تنظیمات یکاری‌ کردم یادم‌ نیست

کاش یادت بیاد🤕