2777
2789

دوستان اگ تجربه ای دارید تو این زمینه ها راهنمایی کنید لطفا 

چیا میخورید چه چیزایی حذف کردید 

چ ورزشی میکردید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزن نزدیک ۱۲۰ کیلو رو میشه اینطوری کم کرد؟

عزیزم منم صد کیلو بودم، ناهار و شام فقط پروتئین میخوردم، مثلا ماهی کبابی، مرغ و گوشت کبابی، شبم همینا، دیگه به وزن ۷۰ کیلو که رسیدم شامم رو حذف کردم بجاش سالاد کلم خوردم،

پروتئین هم اندازه داره، مثلا ۲۰۰ گرم گوشت،کبابی بدون چربی، نصف سینه مرغ یا ۳۰۰ گرم ماهی کبابی، یا چند برگ کالباس خالی، نون و برنجتو حذف کن، اگر گرسنت شد اب بخور، تهش هویج یا خیار، تو هکینا هم زیاده روی نکن تا زودتر جواب بگیری من با این فرمول رسیدم به وزن ۶۳

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
عزیزم منم صد کیلو بودم، ناهار و شام فقط پروتئین میخوردم، مثلا ماهی کبابی، مرغ و گوشت کبابی، شبم همین ...

من حتی رفتم توسط جراح عمومی ویزیت هم شدم برای اسلیو

ولی با دیدن حال داغون مریضا پشیمون شدم

واقعا خوش به حالتالهی همیشه سلامت باشیورزش هم میکردی؟

مرسی عزیزم همچنین، ببین اولش خیلی خوب کم میکنی، احراش که به اصطلاح باربی میخای بشی سخته، الان بدون استرس فقط غذاتو کم کن، میان وعدتم کم کن قشنگ روزی نیم کیلو رو کم میکمی،  ورزشم طناب و شکم پهلو میزدم، که شکمم سفت بشه، ولی تو خونه ورزش میکردم، باشگاه خیر

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من حتی رفتم توسط جراح عمومی ویزیت هم شدم برای اسلیوولی با دیدن حال داغون مریضا پشیمون شدم

اسلیو خوبه ولی اگر رعایت نکنی باز برمیگردی.

پروتئین مثلا چی؟میشه کامل نام ببری؟در ضمن سالاد کلم نفخ نداره؟

عزیزم مثلا سینه مرغ کبابی، ماهی کبابی، گوشت بدون چربی، تخم مرغ ابپز ۲ تا، کالباس خشک ۳ برگ و ... اینا رو هر کدوم وعده ناهار  یا شام اندازه ۲۰۰ گرم مصرف کن، دیگه میان وعده و نون و برنج رو حذف کن