2777
2789
عنوان

امشب به معنای واقعی دلم شکست💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 63 پست

اسی حتما پیش شما نخواسته با بچه ها حرف بزنه شوهرت پیش خواهرت بچه هاشو بغل مبکنه؟

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی حتما پیش شما نخواسته با بچه ها حرف بزنه شوهرت پیش خواهرت بچه هاشو بغل مبکنه؟

نمیدونم.شوهرم خونه نبود.اما هر بار که بچه ها شونو دیدیم مادرشون نبود.حالا خودشم ناراحت شد امشب میگه منم از این به بعد با بچه هاش همین برخورد رو میکنم ببینم خوبه

واقعا چرا باید اینجوری باشه.منم یه برادر دارم البته مجرده یعنی منم اینطوری میشم.فکر نکنم.من انقدر دل ...

من مادرم بهترین عمه دنیابود،حتی برادرزاده هاش میگفتن همیشه مادرم چون کارای عممومیدیدهمیشه میگف شمامث اون نباشین منم دلم نمیخادعمه بدی باشم واقعاادم میترسه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

نمیدونم.شوهرم خونه نبود.اما هر بار که بچه ها شونو دیدیم مادرشون نبود.حالا خودشم ناراحت شد امشب میگه ...

اهان احتمالا دلیلش همینه اگه بچه ها تنها بودن قضیه فرق داشت به دل نگیر انشالله باهم اشتی کنن کدورت از بین بره

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

من مادرم بهترین عمه دنیابود،حتی برادرزاده هاش میگفتن همیشه مادرم چون کارای عممومیدیدهمیشه میگف شمامث ...

سعی کنید همیشه آدم خوبه ی داستان باشید.بخدا دنیا پر از کینه شده.نذاریم آدم خوبا کم بشن😔

سعی کنید همیشه آدم خوبه ی داستان باشید.بخدا دنیا پر از کینه شده.نذاریم آدم خوبا کم بشن😔

اره واقعا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

اهان احتمالا دلیلش همینه اگه بچه ها تنها بودن قضیه فرق داشت به دل نگیر انشالله باهم اشتی کنن کدورت ا ...

بخدا منم عروس بدی نبودم.از خودم تعریف نمیکنم ولی خدای من شاهد من همیشه سعی میکنم احترام همه رو حفظ کنم💔

بخدا منم عروس بدی نبودم.از خودم تعریف نمیکنم ولی خدای من شاهد من همیشه سعی میکنم احترام همه رو حفظ ک ...

چه خوب معلومه واسه همین دلتون شکسته وگرنه مهم نبود

فقط دلم از این میسوزه.کاش منم یه کم بدی کردن و بلد بودم💔

ذات ادم باید باشه متاسفانه اونا خودشون چند برابر شما حرص میکشن بیخیال باش از هبچکس جز خودت انتظار نداشته باش راحت تر زندگی میکنی

اسی چرا حس میکنم خواهر شوهرت تو تاپیکه

عزیرم من اسی نیستم اگه منظورت منم اینو همیشه یادت باشه کسی که دلش شکسته خواستی اروم کنی بهتر ادم حرفای منفی نگه تا دل طرف بیشتر بشکنه ادما که از دل هیچکس خبر ندارن شاید همینکه من گفتم هست ادم بهتر مثبت فکر کنه تا منفی ادم رو نابود مبکنه