2777
2789
عنوان

کی میگه مهاجرت پر از دلتنگی عه

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 21 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه ای از مهاجرت ندارم همسرم از ایران رفت و دیگه برنگشت فقط میدونم برای من پر از دلتنگی و رنج بود و از دور عذابم میداد

الان سی سالمه و واقعا نمیتونم به این فکر کنم بدون خانوادم و عزیزانم یه شهر دیگه زندگی کنم چه برسه کشور دیگه 

به خودم میگم مثلا اگه قرار باشه مادر من فقط ۲۰ سال دیگه زنده باشه و من در نهایت خوش بینی سالی یه بار بیام ایران فقط میتونم ۲۰ بار ببینمش حالم بد میشه 

اما اون موقع که قرار بود با همسرم مهاجرت کنم و منو نبرد واقعا برام راحتتر بود و سطحی فکر میکردم رویایی فکر میکردم و اصلا وابستگی به خانواده نمیدونستم یعنی چی 

بنظرم هرچی سن کم تر باشه راحتتر میشه مهاجرت کرد برای همسر من که هیچ وابستگی به خانواده نداشت مهاجرت راحت بود 

من تجربه ای از مهاجرت ندارم همسرم از ایران رفت و دیگه برنگشت فقط میدونم برای من پر از دلتنگی و رنج ب ...

بعد شما چی شدین جدا شدین از همسرتون؟

بچه نداشتین؟

آخه چطوری بدون شما رفت؟!