2777
2789
عنوان

شیمی کنکور

61 بازدید | 11 پست

کسی تا حالا با فراهانی کلاس داشته؟خوبه؟چند درصد باهاش زدید؟

امروز یکی از کلاسهاش دیدم، خوب بود ، ولی هنوز مطمئن نیستم بهترین باشه، میخوام کتاب و جزوه بخرم باید مطمئن باشم ازش

شما با چه دبیری اوکی هستید؟

(من ۷ سال از درس دور بودم هم)

دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پایت ضعیفه حقیقتا مناسب نیس.....

یعنی سطح بالا درس میدن؟

امسال دوتا کلاس عادی و پیشرفته گذاشتن من فیلم عادی رو دیدم امروز ، جلسه اول ۴۰۵ که استوکیومتری بود رو دیدم، همه سوالات رو حل کردم خودم

میدونی از درس دور بودم ولی شیمیم همیشه عالی بود

اطلاعات غلط نده

سایت عمومی نظرمو گفتم من خودم سالانه شو کامل دیدم ونوشتم شما پایت ضعیف بوده استفاده کردی نتیجه داده ?

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

ببین فراهانی کلا از صفر میگهاگه صفری اصلا نترس با کلاساش برو جلوفقط تستم بزناگه فقط به جزوش بسنده کن ...

ممنونم عزیزم❤️

چندتا سوال داشتم😅

میگم سطح کلاسش خوبه؟مثلا از کنکور و قلمچی ساده تر نیست؟

بعد برای ریاضی هم من فیلمای استاد کرمی رو دیدم، خوب بود ها قشنگ یاد میگرفتم ولی حس میکنم زیادی دیگه تشریحیه

نظرت چیه راجع به ایشون؟

برای فیزیک میگم یحیوی خوبه؟

ممنونم عزیزم❤️چندتا سوال داشتم😅میگم سطح کلاسش خوبه؟مثلا از کنکور و قلمچی ساده تر نیست؟بعد برای ریاض ...

نه قشنگ میتونی باهاش همه چیو بزنی

ریاضی من زیاد نخوندم

اما همون یه ذره رو هم با کرمی خوندم زیاد نمیتونم راجبش نظر بدم ولی درکل بد نیس

فیزیکم به نظرم قضاتی بهتره

اگه باهاش ارتباط بگیری و تکلیفاشو حل کنی خوبه

یعنی سطح بالا درس میدن؟امسال دوتا کلاس عادی و پیشرفته گذاشتن من فیلم عادی رو دیدم امروز ، جلسه اول ۴ ...

از اون کاربر که اطلاعاتش درسته بپرسین بیشترراهنمایی میکنه

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...