2777
2789

امشب شب عجیبی بود و هست برای من

یه مصیبتی به اسم داغ عزیز

توی حرم سرگردون داشتم زار میزدم

با اینکه همیشه میگفتم مرگ حق و خدا همراه صابر هاست

ولی طرز فجیع مرگش هی جلوی چشمم بود و سمت گنبد حرم هی میگفتم کاش زنگ بزنن بگن دروغه

من امشب برای اولین بار از دست دادنو تجربه کردم

نگاه بچه ها و گاهی بزرگا رو حس میکردم

میگفتم با خودم اینام حتما یه دردی توی دلشون دارن

ولی کدومشون مثل من یهو خبری به این وحشتناکی به گوششون خورده؟

متوجه شدم چقدر میتونیم از غم بقیه بی خبر باشیم و درکشون نکنیم...

با خودم میگفتم کاش داد بزنم بگم بچه ها بزرگ نشید دنیای آدم بزرگا خیلی ترسناکه

آدم بزرگا به کسایی که دوستشون دارید بگید دوستشون دارید تا دیر نشده

کینه نگیرید از کسی

دعوا نکنید

زنگ بزنید احوال همو بگیرید

زود دیر میشه...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داغ فرزندوبرادردیدم درک میکنم

داغ فرزند خیلی سخت میشه 😞😞😞

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

خدا به دلت صبر بده عزیزم.

دلتو بده به دل حضرت زینب سلام الله علیه که هیچ کس تو دنیا غم های سنگینی تو یه نصف روز به اندازه حضرت زینب تجربه نکرد، الهی که عزیزت همنشین اهل بیت و امام حسین علیه السلام باشند تو این شب جمعه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
رها کرده ی یکم خیره شو ب امار تجاوزها جنگ ها و معلولیت کودکان بی گناه بی پناهی کودکان کار و...

من الان حالم مساعد نیست وگرنه دربارش حرف میزدیم عزیزم درکل با احترام حرفتو‌ نمیتونم بپذیرم و همینایی هم که میگی از انسان ها داره میرسه به ما اگه بگیم خدا بوده یعنی اختیارو از خودمون گرفتیم 

یه بحث طولانی ای داره که همون طور که گفتم حالم خوب نیست دربارش حرف بزنم