2777
2789
عنوان

فروشنده های کنه و چسبونکی

76 بازدید | 11 پست

دیدین بعضی مغازه ها فروشنده هاشون چقدر میچسبن به ادم😐😂نمیزارن ادم درست حسابی با ارامش خرید کنه 😐من بیشتر از این جاها خرید نمی کنم!! شما ها چطور؟؟ 

زندگی سخته بیاید با  سختگیری سخت ترش نکنیم

چون حقوقشون درصدی و پورسانتی هست 

هرچقدر که بیشتر مشتری جذب کنن حقوقشون بیشتره که البته با این کارشون مشتری رو فراری میدن

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فرار میکنم زود

اصلا نمیذارن آدم تمرکز کنه رو خریدش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

منم دوس ندارم، ولی وقتی با چنین شرایطی روبه رو میشم، خیلی قشنگ به طرف میگم میخام نگاه کنم اگر موردی بود حتما بهتون اطلاع میدم 😊

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
منم دوس ندارم، ولی وقتی با چنین شرایطی روبه رو میشم، خیلی قشنگ به طرف میگم میخام نگاه کنم اگر موردی ...

کار درست رو میکنی!! خب یکی  نیست بگه اقا مشتری هرچی بخواد میپرسه😑😑

چون حقوقشون درصدی و پورسانتی هست هرچقدر که بیشتر مشتری جذب کنن حقوقشون بیشتره که البته با این کارشون ...

اره دیگه اینا نچسبن به ادم بیشتر حقوق میگیرن😂😂😂😂😂

کار درست رو میکنی!! خب یکی نیست بگه اقا مشتری هرچی بخواد میپرسه😑😑

واقعا 👌

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی