2789

ببخشید استاتر

چرا من تاپیک میزنم میگه به زودی منتشر میشه؟

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پروتئین و کراتین و کلا این روش های گرم خیلییی به ساقه مو آسیب میزنن تقویتی بودنشون دروغی بیش نیس اگه ...

موهام وزه موج داردلم میخواد ببندم لذت ببرم واقعا رواعصاب هیج ماسک مویی اثرنمیزاره

موهام وزه موج داردلم میخواد ببندم لذت ببرم واقعا رواعصاب هیج ماسک مویی اثرنمیزاره

منو بگو دیروز بعد حموم که سشوار کشیدم مادرم با ذوق واکس موی چی بود داد بهم گفت بزن موهاتو قشنگ و خوش حالت میکنه نرم و فرشو میگیره امروز بعد خواب که موهامو دید تعجب کرد مثل موی بز شدن انگار نه انگار که چیزی بهشون زدم وز و خشک شاخ در آورد حتی موهام نرم نمیشه لحظه ایه کرم موی خوب نمیشناسی

☃️

منم فرفریم 😁حالا در کنار رسیدگی درست واقعا سلیقه ایه من خدوم دوس دارم مامانم متنفره و همیشه کراتین میکنه

خیلیا نمیدونن ولی کراتین و پروتئین ریزش از کف سر نمیارن اسی

ساقه مورو ضعیف میکنه و مو از ساقه کات میخوره و میشکنه واسه همین حجم مو کم میشه