2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوا کردیم بعد دو روز هنوز پیام نداده😅🌈😐 چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 29 پست
خب خودش نخواسته ناز کشی کنه من چیکار کنمرو‌مخمه اصلا دارم احساس میکنم که مردونه رفتار نمیکنه من آدمی ...

من میگم اونی که مقصره باید بره جلو اونم نه برای آشتی سریع و به قول خودت نازکشی،بگو بشینیم باهام حرف بزنیم مشکلو حل کنیم

بعد اگه به نتیجه رسیدید آشتی کنید.یادش بده هر وقت بحثتون شد خودشم پیشنهاد حرف زدنه رو بده بخدا کلی از مشکلات با حرف حل میشن 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کل شب با دوستاشه میپرسن؟ خب بپرسن چیمیشه مگهمن بودم جرش میدادم اعتماد داری بهش که فقد دوستاشن؟

بهم بگو چطوری جرش بدم 

اره بابا زنگ‌بزنم بین دوستانه می‌دونم 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

من میگم اونی که مقصره باید بره جلو اونم نه برای آشتی سریع و به قول خودت نازکشی،بگو بشینیم باهام حرف ...

بهش گفتم و دایما میگم‌که تمام مشکلات با صحبت حل میشن و بهش گفتم ناز بکش چون من احساس نمی‌کنم داخل این رابطه خانمم ولی اصلا توی گوشش نرفته 

الآنم واقعا دلم میخواد خرخره اش و بجوم!

بهش گفتم و دایما میگم‌که تمام مشکلات با صحبت حل میشن و بهش گفتم ناز بکش چون من احساس نمی‌کنم داخل ای ...

اگه گوش نمیده که حق داری

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
خب الان چیکار کنم؟واقعا دیشب هم به زور طاقت آوردم پیامش ندادم

همون گزینه حرف زدن الان میتونه حل کنه مشکلو

من همیشه پیشقدم شدم دیگه اینسری و نمی‌خوام پیشقدم بشم

هر جور صلاح میدونی

ای خدا این پسرا چرا آدمم نمیشن معلوم نیست زن هستن یا مرد

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

نمی‌دونم 

والا من اینطور رفتاری خودم نمیتونم داشته باشم یه جورایی بچگونه اس 

نامزدت چند سالشه ؟

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

محلش نزار تا برگرده 

وقتیم برگشت اصلا نه دعوا نه تیکه 

جوری رفتار میکنی انگار همه چیز عادیه و هیچ اتفاقی نیفتاده ولی! خودتو در عین حال سرگرم نشون میدی 

مثلا جوری ک بفهمه تو این چند روز ک نبود یه کلاس جدید ثبت نام کردی یه کار و هنر جدید یاد گرفتی یا مهمونی بودی و وو و

خودتو مشغول کن

پیرینسس🎀🤍

محلش نزار تا برگرده وقتیم برگشت اصلا نه دعوا نه تیکه جوری رفتار میکنی انگار همه چیز عادیه و هیچ اتفا ...

بنظرتون زنگ‌ نزنم بهش؟

جوری نشون بدم که قبلش داشتم‌با دوستم صحبت میکردم و بگم‌ لاک‌چه‌رنگی گفتی بیارم فردا؟

بعد همینکه حذف زد بهش بگم‌ اشتباه زنگ‌زدم و قطع کنم؟

وایی دلم میخواد باهاش دعوا کنم بلکه این دخترونه بازیش تموم بشه