2777
2789
عنوان

خواستگارم جواب پیامو نداد😶

588 بازدید | 22 پست

دیروز مامانش زنگ زد گفت فلان روز من گفتم نیستم سرکارم و گفتم روز بعدش میتونم بیاد یا دوروز بعد که گفت سرکاره باید مرخصی بگیره.حالامن چون نمیدونستم باید فردا برم یا پس فردا بهش محترمانه پیام دادم که روز و ساعت دقیق رو بهم اعلام کنه.چند ساعت گذشته ولی جوابی نداده.این از نظر من خیلی بی احترامیه.اگه بعدش زنگ زد بگم نمیخوام و منصرف شدم؟اینم بگم خودش خیلی پیگیر بود الان این جوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید قطعی نبود نمیدونسته چی بگه

ولی به‌هرحال بهتر بود یه جوابی میداد چندان مناسب نیست سین کنی بی‌جواب بذاری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چرا خودتو کوچیک کردی و هول نشون دادی

به خدا من نگفتم مامانم قشقرق به پا کرد پیام بده من اصلا میمردمم پیام نمیدادم.اون از مجردیم خیلی ناراحته تازه بهش گفتم چرا مثل هولا صحبت کردی بهش برخورد دعوا راه انداخت

به خدا من نگفتم مامانم قشقرق به پا کرد پیام بده من اصلا میمردمم پیام نمیدادم.اون از مجردیم خیلی نارا ...

اشتباه کردی امکان داره حتی پشیمون شد باشن باید بذاری ااونا هول باشن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند