2777
2789

چله دعای توسل و سوره حشر و سوره یاسین و آیت الکرسی و سوره قدرو گرفتم نتیجه نداد البته واسه یه نیتم بود 

الان همون نیت رو دارم بعلاوه یه نیت دیگه

میخوام هرجوری شده به نیتم برسم چیزی میشناسید

خرف گوشم بکن ختم سوره طه بعدنماز صبح خیلی عالی

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

من چله بسم الله الرحمن الرحيم گرفتم خوب بود 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تآ ۰ند روز

به چهل نرسیده حاجت میگیری

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

شاید صلاح نیست 

ب قول یکی با نماز نشد با روزه نشد با نذر نشد با چله نشد با ختم نشد با تک تک اماما نشد با شکر گذاری نشد با قانون جذب نشد با تموم کائنات نشد🥲💔

ولی ختم نخودکی شنیدم خوبه

نذر شهید ابراهیم هادی هم خوبه ی چیزی نذرشون کنی 

.....

شاید صلاح نیست ب قول یکی با نماز نشد با روزه نشد با نذر نشد با چله نشد با ختم نشد با تک تک اماما نشد ...

واقعا همشونو امتحان کردم 

ساعت رند دیدم دعا کردم قاصدک دیدم دعا کردم . نذر و نماز و قانون جذب و هرچیزی که تو فکرشو کنی ولی نشد 

دارم داغون میشم

وقتی پری میشی چی ؟

بخون هیچی نی

مرسی عزیزممزمان پریودی کی بخونم ؟ کلا حتما باید همراه با نماز باشه؟

بعدنماز پری هم اشکال نداره

۱۰ تا صلوات برای امضای فرستادم

آخ فدات بشم🥰😍🐥