2777
2789

سلام دوستان عزیز 

عزیزانی که ساکن تهران و کرج هستند هر سوالی دارید بپرسید درخدمت هستم ، تخصصم درمان پوست و مو هست 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورتم لک داره و یه مقدار حالت افتاده پیدا کرده چکار کنم بهتر به نظر بیاد

درمان قطعی پوست و مو
خدمات پوست شامل
درمان جوش، جای جوش ، لک، جوانسازی عمیق پوست ، رفع چین و چروک، رفع غبغب، رفع خط لبخند، خطوط اطراف چشم پیشانی بدون تزریق بوتاکس،  آبرسانی، رفع تیرگی صورت و نقاط بدن از قبیل زیربغل، کشاله، آرنج و... بدون هیچ گونه روش تهاجمی و تزریق
خدمات مو شامل
قطع ریزش مو ، رشد مجدد مو ، کنترل چربی و شوره ، استحکام ساقه و ریشه مو ، رشد کف سر و قد مو

برای درمان جوش هم میتونی کاری کنی

درمان قطعی پوست و مو
خدمات پوست شامل
درمان جوش، جای جوش ، لک، جوانسازی عمیق پوست ، رفع چین و چروک، رفع غبغب، رفع خط لبخند، خطوط اطراف چشم پیشانی بدون تزریق بوتاکس،  آبرسانی، رفع تیرگی صورت و نقاط بدن از قبیل زیربغل، کشاله، آرنج و... بدون هیچ گونه روش تهاجمی و تزریق
خدمات مو شامل
قطع ریزش مو ، رشد مجدد مو ، کنترل چربی و شوره ، استحکام ساقه و ریشه مو ، رشد کف سر و قد مو

وای چقدر خوب عزیزم من مو هام ریزش داره دوست دارم پوستم سفید بشه چیکار کنم

درمان قطعی پوست و مو
خدمات پوست شامل
خدمات مو شامل

درمان قطعی پوست و موخدمات پوست شاملدرمان جوش، جای جوش ، لک، جوانسازی عمیق پوست ، رفع چین و چروک، رفع ...

الان مثلا راهنمایی کردی؟؟

تو ک گفتی سوال بپرسین جواب بدم

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
صورتم لک داره و یه مقدار حالت افتاده پیدا کرده چکار کنم بهتر به نظر بیاد

برای لک صورت کوکتل تخصصی شاین استفاده میکنم که کاملا رنگ دانه پوست یکدست میشه، افتادگی هم جوانسازی انجام میشه که کلا پوستت هم لیفت میشه هم بدون لک