2777
2789

به اون فرشته همراهش می‌گفت این حوری ها خیلی زیبا ان ولی من هیچ وقت نتونستم تو اون دنیا با اونی دوست داشتم ازدواج کنم اینجا خیلی خوبه ولی نتونستم اونجا یه ماشین برای خودم بخرم 

واقعا اینا شده حسرت برای خودم همیشه آرزو داشتم بهترین شیک ترین خونه با تمام وسایل برای مادرم بخرم یا ببرمش دکتر پوست دندون پزشکی ولی هیچ کدوم از این کارا نمیتونم بکنم حالا گیرم رفتم بهشت حسرته همیشه می مونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ساده‌لوحانه‌س که فکر کنیم نعمات بهشتی فقط توی امکانات دنیوی خلاصه شده باشه و با این دنیا مقایسه ...

اصلا میگم وفور نعمت ولی آدم حسرت میخوره خیلی کارها نمیتونه اینجا انجام بده

هر کلیپی درست نیست خداوند قسم خورده که رحمتش بر غصبش سبقت گرفته مردم به کجا رسیدن که هر چیز رو به اشتراک میذارن ... بهشت طبق روایت جاییه که هیچ درد و غم و حسرتی وجود نداره اونی که آفریده بهتر از ما می‌دونه!

در ضمن تا این دنیا همین سختی ها نباشه ایمان مشخص نمیشه که طرف بره بهشت!

پس همین  مقاوم بودن در برابر سختی ها بهشت رو میسازه هیچ چیز نباید حسرت بشه چون همیشه خدا جبران می‌کنه!

شاید اون اتفاق باعث می شد بدتر بشیم حسرت خوردن برای اینکه بدتر نشده؟!!!

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

یکی از نعمت های بهشت اینه که حسرت و حسادتی وجود نداره 

هنگام مرگ و بعد از اون به پوچی دنیا پی میبرید و درک می کنیم ان الحیاه الدنیا لعب و لهو برای همین حسرتی دیگه وجود نداره 

هرچیزی به هرکس توی دنیا داده شده صرفا ابزار برای رسیدن به اهداف و اونجا باید بابت ذره به ذره جواب پس داد 

و انسان آرزو می کند کاش خاک بودم 

اصلا میگم وفور نعمت ولی آدم حسرت میخوره خیلی کارها نمیتونه اینجا انجام بده

حق باشماست فقط درصورت ایمان قوی هستش که انسان ارامش داشته باشه وگرنه تو این دنیای سخت و بی رحم هیچ کس نیست که هیچ حسرتی نداشته باشه

حالا نیاین واسه من پولدارارو مثال بزنید بگید مثلا اون چه حسرتی داره...همه چیز مادی نیست دوستان

تو اینجا چی همش باید ناراحت باشیم هیچ کاری نتونستیم بکنیم

قرار نیست به هرچی خواستی برسی 

هیچ تضمینی برای هیچ کس وجود نداره 

شما بابت تلاش هاتون پاداش داده میشید نه رسیدن و نرسیدن خوبیش اینه 

از مسیر لذت ببرید

یکی از نعمت های بهشت اینه که حسرت و حسادتی وجود نداره هنگام مرگ و بعد از اون به پوچی دنیا پی میبرید ...

واقعا انشالله اون دنیا بهشت نصیبمون بشه ،این دنیا که چیزی نصیبمون  نشد ،خدا کنه بابت ضررهایی که کردیم جواب پس ندیم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
قرار نیست به هرچی خواستی برسی هیچ تضمینی برای هیچ کس وجود نداره شما بابت تلاش هاتون پاداش داده میشید ...

متاسفانه تا خواستیم لذت ببریم همه چیز داغون شد ،فقط خدا خودش دوباره کمکم کنه تا دوباره بلند بشم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
واقعا انشالله اون دنیا بهشت نصیبمون بشه ،این دنیا که چیزی نصیبمون نشد ،خدا کنه بابت ضررهایی که کردی ...

والعصر ان الانسان لفی الخسر 

خود خدا گفته انسان دائما در زیان است 

لقد خلقنا الانسان فی کبد 

حقیقتا انسان را در سختی آفریدیم

لکیلا تاسوا علی مافتکم 

تا برآنچه از دست شما می رود ناراحت نباشید 

و به آنچه به شما داده می شود خوشحال نباشید

اینقدر پوچ هست که پیامبر هیچ چیز از دنیا نمی خواست