چند روزه که هی میگه اسم بچمو بزارم کریم اسم بابامو زنده میکنم بچها لطفا اونایی ک میان میگن اسم خوبیه اسم خداس و فلان لطفا برن من توهین ب این اسم نمیکنم و معنی قشنگی داره اما دوس ندارم فردا بچم بره تو اجتماع برای اسم مسخرش کنن یا بگه اسم داداشمو گذاشتین کیان من چرا کریم هستم بچها بخدا خیلی باهاش صحبت کردم ک از خر شیطون بیاد پایین کلی با محبت گفتم با دعوا گفتم با قهر گفتم حتی مادرمم بش گفت اما گوش نمیده مادرشوهرم زیر پاش نشسته امروز خودمو زدم گفتمش انشالا حین زایمان بمیرم از دستم راحت شی تروخدا کمکم کنید من نمیخوام اسم بچم کریم باشه بهش گفتم هر کسی ک داره من باردار و اذیت میکنه. و زیر گوشت خونده رو حلال نمیکنم اونم میگه هیچکسی نگفته خودم تصمیم گرفتم منم حق دارم برا بچم اسم انتخاب کنم اسم اولی رو انتخاب کردی حالا من میخوام اسم بابام رو زنده کنم... ب دوستم جریان رو تعریف کردم بهم گف خودتو بزن ب دل درد بعد رنگ خوراکی قرمز بریز تو شورتت بگو افتادم به خونریزی بخاطر ناراحتی اما من میترسم این کارو کنم😞😞😞یکی بگه من بدبخت چ کنم چرا این بشر اینجوریه بخدا روز ب روز ک ب زایمانم نزدیک میشم و روزا میگذره استرسم بیشتر میشه ب حرف هیچکس گوش نمیده موقعی هم ی چیزی میگم پرخاش میکنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.