2777
2789
عنوان

زن داداش عجیب و غریب

2488 بازدید | 118 پست

سلام بچه ها من یه خانواده پرجمعیت هستیم ولی هیچ دخالتی در کار و زندگی هم نداریم 

من یه برادر دارم که ۸ساله با یه خانم ازدواج کرده این خانم عمل های زیبایی زیادی نیاز داشت (بینی و فک و ابرو و گونه و پیکرتراشی و .....)و مدام در حال کار زیبایی تا به یه ظاهر نرمال برسه 

برادرم پسریه که اعتماد به نفس نداره و خیلی اون خانم رو دوست داشت و داره یا اینکه به هر دلیلی نمیخاد زندگیش به هم بریزه

بعد از عقد دختره گفت میخام جدا شم ولی کلی آدم رفتن این خانوم رو راضی کردن که جدا نشه 

حالا مشکلاتی که در طی این چند سال وجود داره اینه که این خانوم اول میگه نمیخام بچه دار بشم 

دوم هر چه برادرم داره از خونه و ماشین و زمین و طلا به نام خودش کرده 

سوم اینکه هیچ خونه ما نمیاد 

چهارم هر چه درآمد برادرم داره خرج خانواده  دختره خودش و خواهرانش و برادراش می کنه و برادرم دوباره هی میاد به ناله و ندارم و فلان هی از ما پول می گیره تا سر ماه که از پس مخارج این خانواده برباید شاید از یک ماه ۲۹روزش خانواده خانمه حداقل ده نفر میان خونشون 

پنجم این خانم اینقدر تحقیر آمیز با برادرم رفتار می کنه که ما فقط موندیم چه کنیم 

به نظر شما این خانم قصدش چیه 

برادرم یه نگاه دینی و مذهبی داره از اون سمت میگه دنیا ارزش نداره و همه این تحقیرا رو می پذیره 

ما الان نمی‌دونیم دیگه چطور تحمل کنیم یعنی این برادر رو رها کنیم یا ن 

و اینکه غصه این برادر ما رو خیلی اذیت می کنه

همچنان دخالت نکنین داداشت تا خودش به خودش نیاد و چشاشو باز نکنه کاری نمیتونید بکنید

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عی بابا

خب معلومه ک دوسش نداره

و ی روزی دیر یا زود برادرتو ب بدترین شکل ممکن ترک میکنه

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

چطور یک زن عاشق همسرش باشه میتونه تحقیرش کنه؟ این خانم فقط به عنوان کارت بانکی به برادر سما نگاه میکنه وبس. چرا موقع عقد اجازه ندادید جدا شن؟ شاید الان برادر شما با کس دیگه خوشبخت بود‌.

راضیش کنید جدا شه

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

مردا ساده نیستن توام تو زندگیشون دخالت نکن فقط نزارید شماهارو بتیغن و‌ ازتون سواستفاده کنن

مردا اتفاقا خیلی هم ساده هستن

یا بیست سالشونه یا دو سالشونه

ولی زنا یا بیست سالشونه یا اندازه زن چهل ساله درک دارن تو بیست سالگی 

تحقیر آمیز یعنی چیکار میکنه؟

همه کارهای بیرون اون خانواده رو باید بره انجام بده تولد برای برادر زاده ها و خواهر زاده اش بگیره ببرشون پارک براشون خرید تنقلات کنه 

جلوی همه سرش داد و بیداد می کنه 

یا همش میگه هیچی من به تو مربوط نیست