2777
2789

۱۱ساله ازت ی چیز میخوام که نه پوله نه فرزنده نه ماشینه نه طلا نه خونه هیچکدوم نیست..دست توکه چیزی نیست اینچیزا😭😭😭😭 فقط میخوام این کاری که همسرم توی سرشه کلا از ذهنش پاک بشه..۱۱ساله فقط داریم بدهی میدیدم این احمق چرا حالیش نمیشه بااین خرید وفروش که میکنه تمام طلاهای خودم ودخترم رفت الهی بمیرم برا بچم..الانم توسرشه بره ماشین زیرپامونو بفروشه..وااای دارم دیوانه میشم

شدم ی زن ۲۸ساله مریض پرخاشگر بی اعصاب..😭

بسه بابا به جون بچه هام تموم شدم دیگه..بخدا زنده زنده سوختنم دردش کمتر ازاین زندگیمه..بیچاره شدم اومده بودم زندگی کنم نه اینکه بسوزم و بمیرم...

اصلا من کثیفم من ناپاکم 

شمابرام دعا کنید...

بچه ها بخدا دارم میمیرم از بغض از درد وسوزش سینه هام..از اینکه نمیتونم راحت گریه کنمممم اونقد توی دلم فریاد زدم خسته شدم

یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نیست عذر میخام به این همسر احمقت بگه بسه. میگن« آزموده رو آزمودن خطاست» یه بار، دو با، سه بار و....  به این جور آدما باید دیكته کرد چیزی به نام مغز تو کله شون نیست. کسی نیست با اون حرف بزنی و همسرت ازش حساب ببره و از این کارا نکنه این جور ادما فقط و فقط باید کار اداری داشته باشن نه چیز دیگه. 

عزیزم میدونم الان میگی درکم نمکینی ولی منم شرایطم تقریبا مث شماست بعد تصمیم گرفتم طلاهامو قایم کنم چون ی روز اگه گیر افتادم شوهرم نمیتونه برام کاری کنه پس من باید بفکر خودم باشم این یک

دوما پس انداز میکنم تو کارتی که اصلا خبری ازش نداره ازش پول ببر بنداز کارتی که دسترسی بهش نداره

و سه بنظرم با خانوادش صحبت کن ی مدت اگه هیچی و اوضاعتون واقعا بد بود برو اونجا خونشون بشین تا مجبور شن با پسرشون با زبونی که میفهمه حرف بزنن

اینقد بهش اعتماد نکن 

کسی نیست عذر میخام به این همسر احمقت بگه بسه. میگن« آزموده رو آزمودن خطاست» یه بار، دو با، سه بار و. ...

خاک برسرش کنن آدم نمونده تف کنه توصورتش..حیانمیکنه که

عزیزم میدونم الان میگی درکم نمکینی ولی منم شرایطم تقریبا مث شماست بعد تصمیم گرفتم طلاهامو قایم کنم چ ...

عزیزم باورت میشه سرماه ۱تومنم نمیمونه..فقط قسط وبدهی میده گندهای سال گذشته هاشو پاک کنه..باز حیا نمیکنه..

من چ جوری پس اندازکنم..طلاهامو همشو فروخته یدونه پلاکم ندارم

عزیزم باورت میشه سرماه ۱تومنم نمیمونه..فقط قسط وبدهی میده گندهای سال گذشته هاشو پاک کنه..باز حیا نمی ...

بله واقعا حق دارید دیگه کار از کار گذشت و طلایب نمونده کاشکی از قبل به فکر بودی😭😭😭

یارب یارب یارب حالتون بهتر شه قربونت برم حرص نخور مریض میشی

بله واقعا حق دارید دیگه کار از کار گذشت و طلایب نمونده کاشکی از قبل به فکر بودی😭😭😭یارب یارب یارب ...

فقط ازخودگذشتگی فداکاری کردم تواین زندگی...اشتباه محض بود این کارم کاش از اول سلیطه بودم ...

همه مریضی هارو دارم..سینه هام مشکل داره..ورم معده دارم..همه این سالها عذاب کشیدم

بله واقعا حق دارید دیگه کار از کار گذشت و طلایب نمونده کاشکی از قبل به فکر بودی😭😭😭یارب یارب یارب ...

شما ها نفستون حقه شما دعام کن این روزها واقعا درمانده ام😭