2777
2789

و  مدام خونه مامانش هست  

و خانمش هم چسبیده به خاله ها و دخترخاله هاش و با اونها میچرخه به نظرتون عادیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون رفت و آمد با دخترخاله ها زیاده 

ممکنه زمینه ی روابط دیگه پیش بیاد 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اون مرد در هر صورت وظیفشه به مادر پدرش کمک کنه قرار نیست بعده ازدواج قید خانواده ها رو زد ولی اینکه ...

هیچ وظیفه ای در قبالشون نداره که هر روز بخواد بره کارهای اونا رو انجام بده از زندگی خودش میزنه اینجوری 

اره عادیه

قرار نیست همه شبیه هم زندگی کنن 

شاید زندگی مشترک از نظر اونا به همین منوال خوبه

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

هیچ وظیفه ای در قبالشون نداره که هر روز بخواد بره کارهای اونا رو انجام بده از زندگی خودش میزنه اینجو ...

برای ما هم عادی نیست 

مادرم موقع اینکارا کمکی میاره 

و برادرام اصلا خبری ندارن

هیچ وظیفه ای در قبالشون نداره که هر روز بخواد بره کارهای اونا رو انجام بده از زندگی خودش میزنه اینجو ...

کی هر روز پرده درمیاره؟؟نهایت سالی یکی دو بار 

بعد شما خودتون به مادرتون کمک نمیکنید ؟؟