2777
2789

من خیلی خیلی اذیت شدم تو زندگی مشترکم ، محبت و نوازش و احترام و حرمت نداشتم ، اما پول کمو بیش بود . اون مرد بهم خیانت نمیکرد زن تو زندگیش نبود اما خفه ام میکرد چشمم تار میشد ، عینکمو میشکست بی عینک میموندم چند روز ، محبت بهم نداشت تو رابطه جنسی هم سالهای اول من مهم نبودم 😔 بعدا که دید درخواست طلاق دادم و رفتنم جدیه یخورده خودشو جمع و جور کرد و میگفت تو ارضا نمیشی باید ارضات کنم و میگفت زیبایی و عزیزی و از این حرفا ... اما من دلم صاف نمیشد ... 

خلاصه منو یه روز زد لختم کرد لباسامو پاره کرد مشت زد تو سرم و میگفت برو بیرون از خونه 😔 منم هیچ جا نداشتم برم خونه موندم ... خلاصه طلاق گرفتم ... 

الان خاستگاری دارم که مومنه دوستم داره محبت داره احترام میزاره اما بشدت ازارش میدم دعوا میکنم لج میکنم قهر میکنم بلاکش میکنم .... 

طفلک الان مریضه میگه تو رو‌خدا بهم گیر نده دعوا نکن تا من خوب بشم .

شرمندشم ... خیانت هم بهش میکنم 😔 شمارو بخدا باهام حرف بزنید قسمتون میدم من خواهر ندارم خواهری کنید برام باهام حرف بزنید بگین چیکار گنم .

مرد زندگیو بخوام و ازدواج باهاش  یا هوا و هوس و خوش گذرونی ؟؟؟

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

هرچقد اولی اذیتت کرده داری سر دومی خالی میکنی چرا

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

مشکلت اینه که خشم داری از فرد قبلی و داری روی فرد فعلی خالی می کنی، برو تراپی تا خشمت حل بشه بعد با این بنده خدا اوکی میشی

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچقد اولی اذیتت کرده داری سر دومی خالی میکنی چرا

شاید 

بخدا نمیدونم . من دو قطبی بودم دو سال افسردگی داشتم 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

چ مریضی داره ؟ این خیلی مهمه

پلاکت پایین

شما باید اول خودتو درمان میکردی و یه مدتی طولانی از طلاق اولت می‌گذشت و بعد به ازدواج دوم فکر میکردی.

بد ضربه ای خوردی.روح و روانت داغون شده.وقتی خودت حالت خوب نباشه.نمیتونی رابطه خوبی برقرار کنی.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

والا با این طرز فکرت بنظرم کلا ازدواج نکن مشخصه به بلوغ فکری نرسیدی

بلوغ فکری؟!!!!!!!!!!!