2777
2789
عنوان

من سفرم بهم خورده

76 بازدید | 5 پست

سفر زیارتی هست .

چرا بعضی اصرار دارند بگند دعوتی هست .و یا اه قسمت نشد .

قسمتی هست دعوتی نه .

و انشاالله قسمت بهتر.

انشالله سال بعد .

بهتر 

و انشالله قسمت برای خیلیا باشه .

چون دیر نشده .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

برا منم به خاطر جنگ لغو شد حتی از هتل زنگ زدن گفتن ما پذیراییم ولس شوهرم گفت راه ها بستن چجوری نمیتونیم بیاییم اونقدر ناراحت شدم ولی دقیقا ماه بعدش رفتیم...انشالا شماهم میری 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا منم به خاطر جنگ لغو شد حتی از هتل زنگ زدن گفتن ما پذیراییم ولس شوهرم گفت راه ها بستن چجوری نمیتو ...

ناراحت نرفتن نیستم .

میدونم انشالله قسمت بهتره .

امیدم به خداست .

ولی تاپیک قبلیم ببین 

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

ناراحت نرفتن نیستم .میدونم انشالله قسمت بهتره .امیدم به خداست .ولی تاپیک قبلیم ببین

انشالا امام حسین می‌طلبه میرین.امسل نشد سال بعد.کاش منم بطلبه🥲

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
انشالا امام حسین می‌طلبه میرین.امسل نشد سال بعد.کاش منم بطلبه🥲

انشاالله چند تایی .

امام زمان هم خدا بهمون برسونه 

مکه کربلا قدس .

انشالله قسمت هممون .ولی دلیل رفتن طلبیدن نیست .

صلاح باشه میرید .صلاح نباشه حتما بهترش سر راهمونه