یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
نه عزیزماز مایکت یا بازار نصب کنشارژه تو کیف پول میتونی باهاش نت بگیری یا شارژ مستقیم
من دارم اسمارتیز
میخوای این ها رو بگم بزنی برداشت کنی
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
اره یکیش هست ثبت نام کنی ۵۰ میده هرکس هم دعوت کنی ۵۰ نقد برداشت میکنی میاد کارتت
میخوای لینک بدم یا بگم دانلود کن
اره عزیزم لینک دعوت بده هم من میگیرم برای شماهم بدن
ممنونم .اینجا لینک نمیشه بیا خصوصی بدم اگه میتونی