2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که پیشنهاد نده

دوما تو که هنوز پیشنهاد ندادی حدس میزنی وضعت اینه

وای به حال روزی که واقعا بگه نه😐

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

اولا که پیشنهاد ندهدوما تو که هنوز پیشنهاد ندادی حدس میزنی وضعت اینهوای به حال روزی که واقعا بگه نه� ...

دقیقا 😭😭😭😭😭

دیشب خواب دیدم که گفت نه بهش گفتم بزار یه مدت اشنا بشیم شاید نظرت تغییر کرد گفت چهرت پسندم نیست 

خیلی حالم بده 

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم 

من نظرم با بقیه فرق داره

میگم بگو حالا هر جوابی که بده

اینجوری از بلاتکلیفی و سر گردونی بیرون میای و تکلیف زندگیت روشن میشه

بازم قبل هر کاری قشنگ فکراتو بکن و تصمیم درست بگیر

موفق باشی 

سعید🦋خدایا دمت گرم👍🌹

من اینو از یه پسر پرسیدمببینید گفت وقتی یه دختر بهم پیشنهاد بده من اصن نگاهم بهش یه جور دیگه میشه و ...

اگر به دوستش بگم اون بهش بگه چی؟ یعنی یکی رو واسطه کنم؟

من نظرم با بقیه فرق دارهمیگم بگو حالا هر جوابی که بدهاینجوری از بلاتکلیفی و سر گردونی بیرون میای و ت ...

دقیقا به خاطر همین میخوام بگم اما از طرفی احساس میکنم جنبه نه شنیدن هم ندارم

اگر به دوستش بگم اون بهش بگه چی؟ یعنی یکی رو واسطه کنم؟

نه اصلا بنظرم نکن واقعا

ببین میتونی جوری رفتار کنی

اون جذبت بشه بهت پیشنهاد بده خودش

شاید در جهانی دیگر🌱 لینک ناشناسم 👀🎀https://abzarek.ir/service-p/msg/2290490